New Posts New Posts RSS Feed - PRAVILNIK natjecanja
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

PRAVILNIK natjecanja

 Post Reply Post Reply
Author
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator
Avatar

Joined: 29 Lipanj 2009
Location: RI
Status: Offline
Points: 9271
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: PRAVILNIK natjecanja
    Posted: 26 Travanj 2012 at 00:46

Osnovna pravila


1. natjecanju mogu pristupiti samo one osobe koje nemaju poteškoca u treniranju, nemaju nikakve zdravstvene tegobe te imaju nekog iskustva s vježbanjem

  1. 2. natjecatelji se moraju pridržavati savjeta, programa prehrane te treninga koji im je definirao trener

3. U pocetku je potrebno obaviti mjerenje: struk, prsa, ruke

  1. 4. komunikaciju s trenerom mogu voditi putem javne teme, e-maila ili putem privatnih poruka kroz inbox

  2. 5. potrebno je voditi min. 1 tjedno dnevnik i svakih 14 dana postaviti nove slike u forum temu kako bi se mogao javno pratiti napredak

  3. Fitness.com.hr se ogradjuje od bilo kakvih ozljeda, zdravstvenih problema ili drugih tegoba prouzrokovanim ovim natjecanjem.



Pravila postavljanja tema


1. Prvo napišite svoje osnovne podatke - godine, odakle dolazite, cime se bavite...dakle osnovno predstavljanje.

2. Opišite nam svoje iskustvo u treniranju, prošlo, sadašnje...i otprilike koliko se razumijete u trening i slaganje jelovnika, odnosno sa kakvim osnovnim znanjem raspolažete. Isto tako naglasite nam svoje mogucnosti i preferencije treniranja - dakle, da li ste spremni upisati teretanu ili namjeravate trenirati doma (ako biste trenirali doma, navedite nam opremu koju imate na raspolaganju).

3. Naglasite što vas muci, na cemu biste voljeli poraditi, koje su vaše želje i ciljevi. Možete cak i naci neku sliku svoje približne vizije ako hocete pa da znamo malo na što ciljate.

4. Naznacite svoje mjere (prsa, struk, bokovi, opseg nogu, možete i listova, decki mogu mjerit opseg ruke) i izvažite se te slikajte sliku vage. Mora biti barem 3 slike: frontalno, iz profila i odozada (cijelo tijelo). Ako hocete, stavite i više, ali nikako ne manje!

5. Napišite s kojim biste trenerom voljeli radit i zašto bi baš vas trebali izabrat.



Što nakon otvaranja tema?


1.  Nakon što svaki od natjecatelja odradi predstavljanje po gore navednim pravilima, nastupamo mi treneri i prema svojim kriterijima odabiremo one koji su nam zapeli za oko iz osobnih razloga. Dakle, svaki trener ima pravo izabrati natjecatelje koji mu po njegovom mišljenju najbolje odgovaraju. Nekome je lakše radit sa pocetnikom recimo - neka odabere pocetnika. Nekome je lakše sa vec naprednijim - neka odabere toga. Netko želi iz svog grada - može. Nekome je bolje na daljinu - može i to. Tako se nitko ne može žalit da je nepravedno jer svatko ima pravo izbora. Bitno je naglasiti da svaki trener MORA izabrati minimum 2 kandidata. Može više, ali ne može manje!


2.  Nakon izbora natjecatelja, objavljuje se izbor (preko potvrde u temi svakog od natjecatelja od strane trenera) i krece se kako je u osnovnim pravilima navedeno. Dakle, nacin komunikacije biraju sami treneri u dogovoru sa natjecateljima (preko inboxa, e-maila, telefonski, uživo). Natjecatelji imaju obvezu jednom tjedno (pocevši od srijede 9.5.) u svojoj temi napisati dojmove od proteklog tjedna, a slike i mjere objaviti svaka 2 tjedna.  Takodjer, i treneri imaju obvezu svaka 2 tjedna u temi svojih kandidata napisati par rijeci, odnosno malo se osvrnuti na trenutne rezultate, dojmove o kandidatima i sve što bi moglo biti zanimljivo. Sadržaj nije odredjen - budite kreativni Smile Ne morate iznositi planove prehrane i treninga, možda samo u kratkim crtama. Sve to spomenut ce se na kraju, najvjerojatnije od strane pobjednika.


3. Nakon 2 mjeseca stavljaju se finalne slike i glasovima se odlucuje o pobjedniku.



Pocetak natjecanja: 2.5. 2012. Wink







Edited by Gym_girl - 08 Svibanj 2012 at 12:04
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.