New Posts New Posts RSS Feed - pyruvat ili ne?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

pyruvat ili ne?

 Post Reply Post Reply
Author
na dijeti View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 04 Prosinac 2006
Status: Offline
Points: 30
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote na dijeti Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: pyruvat ili ne?
    Posted: 13 Prosinac 2006 at 07:20

 Ukratko:

30 godina,š70 cm visine,viska skoro 40 kg (po lijecniku).Cilj:smrsaviti .Krenula sam u teretanu za sada 3x tjedno,oko 90 min i od toga 50-60 crobno na traci i orbitracu.Dobila sam preporuku za pyruvat i l-carnitin u kompletu jer je pyruvat odlican (navodno)kod extremnih slucajeva kao ja.Prosli trening sam odradila sa ampulom l-carnitina (poklonio mi trener )i osjecala sam da mi je nekako lakse odraditi crobni dio.Dali da to kupim ili ne??Prehrana mi je nesto izmedju Montignaca i South beach (jedem smanjeno ugljikohidrate i to najvise povrce,integralno tijesto i riza,meso,mlijecno,riba i malo voca).

 

 

 

Back to Top
caba View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 24 Studeni 2006
Location: Bosnia Hercegovina
Status: Offline
Points: 299
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote caba Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Prosinac 2006 at 19:58

 Prehranom rjesavas (recimo) 70% problema na putu do svog cilja, treningom oko 20%, a onih š0% ostavljam za suplementaciju u koju ne ubrajam spomenuti preparat ili neke 'fatburnere'. Cilj ti je sasvim OK, rekao bih realan. Kombiniraj treninge sa utezima i crobni trening (bicikl, traka, orbitrek, brzo hodanje). Recimo 3 x tjedno sa utezima i 2 x crobno. Mozes i cesce ali ne pretjeruj.

A za pyruvat kazen da je to samo bacanje para,nece ti nista pomoci. Sve je to laz.

Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.