New Posts New Posts RSS Feed - D: Što je novo u Centru Skin?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

D: Što je novo u Centru Skin?

 Post Reply Post Reply
Author
paris View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 09 Ožujak 2012
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote paris Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: D: Što je novo u Centru Skin?
    Posted: 09 Ožujak 2012 at 17:11
vezano za Centar Skin-SVE NAJGORE!!!!!!Bila sam prije dvije i pol godine na uklanjanju kapilara ispod koljena,laserom.Poslje 2 dana završila sam sa opekotinama treceg stupnja,a danas, kao uspomenu na Centar Skin,imam ožiljke tj.hiperpigmentaciju.Od tada ne nosim suknje,kratke hlace...Kamo srece da NIKAD nisam niti cula niti otišla tamo!!!!!!!!!
Back to Top
Srebrenac View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 26 Srpanj 2012
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Srebrenac Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Srpanj 2012 at 13:02
Ja sam tamo prije godinu i pol doživjela svoje najgore iskustvo s kozmeticarom, otišla sam iz salona s teškim opeklinama lica, moja preporuka je da cim cujete ime Centar Skin i ime one tkz. doktorice BJEŽITE!!!! Trebala sam je tužiti koliko je duga i široka. Morala sam na posao ici s tim krastama na licu. Da ne pricam da ta žena i dalje posluje, ja samo ne znam kako... Tek kasnije sam vidjela i cula da ima puno nezadovoljnih i oštecenih ljudi koji su koristili njihove usluge. Eto gdje živimo, ljudima zaista sve prolazi..
Back to Top
zdrava View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 14 Studeni 2012
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zdrava Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Studeni 2012 at 19:18
Glavno da se dr reklamira da je prva uvela IPL. Žalosno. Što ne kaže da joj je leasing uzeo sve aparate i sad sa nekim sr... radi iz Kine?
Ali eto- svemu dodje kraj pa tako i njoj. Niti jedan tretman mimo kolektive ne može više prodati.
A više od 100 kuna joj ništa ni ne vrijedi. Nisu ni žene više naivne ni glupe.
Držite se pravih i iskusnih kozmeticarki koje same rade.
Back to Top
moris View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 22 Ožujak 2013
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote moris Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Ožujak 2013 at 10:06
Draga Paris pratim tvoje objave o CS posvuda mora da su te stvarno istraumatizirali... samo me muci jedno... bez obzira na datum tvojih postova svugdje kažeš bila sam prije dvije i pol godine ... ono daj se odluci kad si ti to bila... ili ti ideš svake godine po još?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.