New Posts New Posts RSS Feed - Molim pomoc - za mamu
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Molim pomoc - za mamu

 Post Reply Post Reply
Author
KVFinn View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 06 Listopad 2011
Location: Rijeka
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote KVFinn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Molim pomoc - za mamu
    Posted: 02 Studeni 2011 at 21:19
ovako, molio bih vas pomoc u sastavljanju nekog programa za mamu. naime, pocela je taložiti naslage oko trbuha i želi nešto poduzeti u vezi toga, ali ne zna kako pošto nema vremena za fizicke aktivnosti.
zbog prirode posla provodi po š2 sati dnevno (doslovce) u kancelariji pred kompjuterom, a nakon takvog radnog dana sa svojih 58 godina nema energije za nekakvo ozbiljno vježbanje prije spavanja.

možete li mi predložiti neki plan prehrane koji bi joj maksimalno pomogao u skidanju kila - ako je to u ovakvim uvjetima uopce moguce?
također, postoje li kakve lagane, kratke, jednostavne vježbe koje bi mogla ipak pokušati prakticirati?
Skinite suviąan kilogram - rijeąite se mozga!
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator
Avatar

Joined: 08 Veljaca 2009
Location: Zagreb
Status: Offline
Points: 4357
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Studeni 2011 at 20:21

Hej, kao prvo i osnovo mama ti mora poeti paziti što jede. A kao drugo nažalost lagano kratko i jednostavno ne može postojati u istoj recenici s mršavljenjem ;)  može uz negaciju kao ovu, tj :)

Postoje kratki treninzi ali oni su intenzivni i naporni i treba se polako uvesti u njih.


Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
KVFinn View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 06 Listopad 2011
Location: Rijeka
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote KVFinn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Studeni 2011 at 23:44
da, znam da mora radikalno promijeniti prehranu, zato sam i zamolio da mi predložite neki konkretan jelovnik koji bi joj maksimalno pomogao u skidanju kila / prženju kalorija.
pretpostavljam da joj npr. jelovnik koji koristim ja koji sam 25 godina mlađi i koji se 5 puta tjedno bavim fizickom aktivnošcu nije dovoljan, da njoj treba nešto još "jace". možda griješim...

što se vježbe tice, ne može ona ništa drugo osim nekih "laganih" pocetnickih vježbica. to je žena u debelim godinama, bez ikakve fizicke spreme, iscrpljena od posla, s bolesnom kicmom itd.
dakle, mislio sam uz dobru prehranu nešto pocetnicko, jednostavno, tek toliko da ipak bude nekakve vježbe, bolje nego nikakve.

ha? :)
Skinite suviąan kilogram - rijeąite se mozga!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.