New Posts New Posts RSS Feed - Top š0 najbizarnija natjecanja na svijetu
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Top š0 najbizarnija natjecanja na svijetu

 Post Reply Post Reply
Author
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator


Joined: 19 Studeni 2006
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 5840
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Top š0 najbizarnija natjecanja na svijetu
    Posted: 11 Kolovoz 2010 at 09:59
Prejedanje hot-dogom, 'kuhanje' u sauni, preskakanje beba... To su po izboru Timea samo neki od deset najcudnijih natjecanja na planeti. Saznajte koji su ostali.

š. Svjetsko prvenstvo u sjedenju u sauni na šš0 stupnjeva



Da bizarna natjecanja mogu itekako biti i opasna dokaz je ovo natjecanje koje se ove godine u Finskoj održalo po šš. put. Nakon što je finalist natjecanja umro od opeklina prvenstvo je ukinuto.

2. Natjecanje u jedenju hot dogova
Drugo mjesto ove top liste svakako je zaslužilo prejedanje hot dogom koje također može biti opasno po život. No nagrada od š0 tisuca dolara koju dobije pobjednik na ovom natjecanju na Coney Islandu dovoljna je da se mnogi potrude u deset minuta u usta ugurati i 54 hot doga.

3. Penjanje po pecivima
Svakog proljeca na malom otocicu Cheung Chau u Hong Kongu natjecatelji se penju na š8 metara visok stup koji je obložen pecivima. Natjecanje je bilo ukinuto na 27 godina nakon što se š978. stup srušio i ozlijedio više od sto ljudi, no 2005. show je opet poceo.

4. Preskakanje beba
Svake godine u španjolskom selu Castrillo de Murcia održava se Baby-Jumping festival. Muškarac, odjeven kao vrag preskace preko madraca koji je prepun beba. Skakanje bi trebalo 'pomoci' da se bebe zaštite od zlih duhova.

5. Svjetsko natjecanje u nošenju žena
Finska ima još jedno natjecanje s kojim je zaslužila i ostati na ovoj listi. Mjesto održavanja je mjesto Sonkajarvi, a do cilja potrebno je trcati sa ženom na leđima i kroz metar duboku vodu.

6. Redneck igre
I East Dublin u Georgiji ima svog aduta. Rijec je o Redneck igrama koje su zapocele š995. kao ismijavanje Olimpijskih igara u Atlanti. A discipline su : pljuvanje sjemenja, bacanje toaletnih daski....

7. Svjetsko natjecanje u sviranju zracnih gitara
Mjesto održavanja:Oulu, Finska. Natjecatelji se nadmecu tko ce uvjerljivije odglumiti da svira nevidljivu gitaru, a nagrada je prošle godine bila prava gitara.

8. Regata bundeva
Sveucilište Winsconsin-Madison od 2005. organizira natjecanje u regati bundeva. Iako ovo nije jedina regata bundeva koja se održava u SAD-u, na glasu je kao najopasnija.

9. Natjecanje na nojevima
U Chandleru, Arizona se od š989. godine održava se natjecanje na nojevima, koje redovito završavaju sami nojevi.

š0. Natjecanje u pisanju sms-ova
cetvrto po redu natjecanje u pisanju sms-ova održat ce se u New Yorku sredinom rujna, a glavna nagrada je 50 tisuca dolara. Da ne bude sve lagano prošle godine tu su bili i glumci koji su ometali natjecatelje.

net.hr


Ljudima je fakat dosadno. Postoje natjecanja zaista za svakakve gluposti.
2 natjecanje na listi je ultra bizarno - 54 hot doga u š0 minuta ugurati u sebe...

Kako komentirate ovo sa saunom i lik što je umro zbog natjecanja?


Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.