Skidanje škembe (hitno) |
Post Reply ![]() |
Author | ||
Doktorx ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 31 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 31 Srpanj 2010 at 17:19 |
|
e bok,zanima me kako da jednostavno i u sto kracem roku skinem trbuh,Svaki dan trcim oko 2km/h. Zanima me koja je najbolja prehrana i sta i kada jesti.....????
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj ništa jesti od vremena kad procitaš ovaj post i sam pij neograniceno puno vode. Ne trebaš ni vježbat. |
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
Pazi da ne otrciš predaleko |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Procitaj FAQove koji se nalazi na forumu - kreni od ovog ->FAQ - kako smršaviti |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
|
trcanje 2km/h nije trcanje. to je lagano lagano hodanje. btw, na tvoje pitanje je odgovoreno barem zilijun puta na ovom forumu. |
||
![]() |
||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
|
![]() |
||
Strong is the new skinny.
|
||
![]() |
||
Debelii ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
|
covjek koji je u kondiciji moze vise prehodati u š satu nego sto ti trcis... Kardio treninge radi, pocni sa zdravom prehranom i rezultati ce doci...
|
||
![]() |
||
®iga ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
|
jednostavno i u što kracem roku ne ide skupa. Naslage s trbuha posljednje idu dolje na tijelu i ne možeš ocekivati da ceš gubiti samo trbuh vec svuda po malo...možda u pocetku neprimjetno ALI treba vremena, volje, živaca i truda! a što i kako jesti..vjerujem da je obrađeno puno puta sretno |
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
nije pravilo ![]() |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
strawberrywater ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 23 |
|
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
nego iznimka kod 99 posto ljudi nego da budemo ozbiljni, na što si konkretno ciljala gymka? ajd uzmimo k tome i noge al to je to. |
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
![]() Mislim da smo vec o tome raspravljali na nekoj temi...nebih rekla da je baš svima tako, da svima naslage na trbuhu idu zadnje. Jer ako uzmem sebe za primjer ( a to vec znaci da nije pravilo ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
®iga ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
|
moja djevojka ima velikih problema s trbuhom i strukom, imaš kakav savjet-preporuku-motivacijski dojam za nju? Edited by Žiga |
||
![]() |
||
Goco ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 18 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
|
Bok decki. Evo i ja imam problem sa viškom sala :( Prošle godine sam u svega 3 mjeseca izgubio š0 kilograma i sa pocetnih 88 kg na š86 cm visine sad imam 77 kg. Ja sam vec sad dosta lijepo građen ali moja prehrana je do sad bila u totalnoj banani :( Jeo sam 3x dnevno ali onak pošteno, a između sam znao uzet samo voca. Radio sam dnevno po 250 trbušnjaka i stvarno sam ojacao trbušni zid, ali sam od toga odustao jer osim jacanja trbušnog zida nije bilo efekta u skidanju sala. Prije mjesec dana sam poceo trcati navecer i trcim barem 3x tjedno po najmanje 6 km u komadu. Izgubio sam možda kilu - dvije, ali mrzim ono salo koje se stvara kad si sjednem i doslovno me ubija u mozak. Sad imam par pitanja da bi si razjasnio nešto. Poceo sam sa zdravom prehranom i jedem po 5-6 obroka dnevno i izbjegavam sve ono kaj se treba izbjegavat ( slatkiši, gazirani sokovi, kruh,bijela tjestenina...) a jedem dosta voca i pijem puno vode, ali zanima me da li mogu uskladiti trcanje i trbušnjake sa pravilnom prehranom bez posjeta teretani ? Da li je dovoljno unijeti oko 2500 kcal dnevno ako trcim po 6 km navecer i radim npr. 5 serija sklekova po 20 i š50-200 trbusnjaka ? I da li je pozeljno popiti nemasni jogurt sa puno proteina prije i poslije treninga trbusnjaka i sklekova ? Hvala
![]() |
||
I shall fear no one...!
|
||
![]() |
||
illusions ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
|
Nisam decko ali možda mogu pomoci Prvo s trbušnjacima ne možeš skinuti salo tak da nije ni cudo što ti to nije imalo efekta...s trcanjem bi vec trebalo dobro ici tak da to nastavi...samo sad kakvim intenzitetom trciš ti je isto bitno..drugim rijecima nemoj se vuci ko mazga (ak slucajno tak radiš) daj napiši primjer svoje prehrane..ovak se baš ne može procijeniti trcanje i trbušnjake možeš uskladiti (vidim da radiš i sklekove) ali to ti je onak...ne znam kak da se sad pristojno izrazim nemasni jogurt popi kad god hoceš..to je ok |
||
'You create your own universe as you go along'
Winston Churchill |
||
![]() |
||
Goco ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 18 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
|
ok, bok curo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
I shall fear no one...!
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |