New Posts New Posts RSS Feed - Meso - što bi trebali izbjegavati?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Meso - što bi trebali izbjegavati?

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Psyho View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Psyho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Meso - što bi trebali izbjegavati?
    Posted: 13 Svibanj 2010 at 13:20
Ma svi se mi grozimo "mašcobe"... ali kad je u pitanju priprema hrane... odnosno pecenje mesa... mast je daleko u prednosti u odnosu na ulje!
Em je meso ne upija kod pecenja... daleko bolja termicka svojstva... a nije ni nezdravo... naravno ukoliko je sve u granicama normale no to je vec sasvim individualna stvar... što je i koliko nekom normalno    !
Who dares wins!
Back to Top
Skviki View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Skviki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Svibanj 2010 at 13:17
ja sve volim
Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Svibanj 2010 at 13:13
  Pa se prešaltamo s teflonke na mast!
Back to Top
Psyho View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Psyho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Svibanj 2010 at 13:12
Originally posted by Theia Theia wrote:

<span style="color: rgb(255, 5š, 153);">Jel ovo Gastro.hr ili Fitness.hr? </span> <br style="color: rgb(255, 5š, 153);">

Pa ukoliko neko konzumira peceno meso... nije na odmet znat kako ga zdravije pripremit !
Who dares wins!
Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Svibanj 2010 at 12:33
  Inace, ne jedem ništa od navedenog (osim kad mi janjetinu serviraju u svadbi pod nos kad od alkohola više ni ne znam šta jedem ), ali moram da me zacudilo kad sam procitala u spisku govedinu....

Preko nekoliko clanaka o bb isticu baš govedinu kad savršen izvor proteina, toliko da neki bb-ovci jedu samo to.... hm....
Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Svibanj 2010 at 12:31
Originally posted by Psyho Psyho wrote:

jedan kulinarski savjet... ukoliko pecete meso... pecite ga na masti...  !

Jel ovo Gastro.hr ili Fitness.hr?

Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Svibanj 2010 at 12:29
Originally posted by chaxy chaxy wrote:

dianna   

ali vidi OVO, vec kad ne možeš bez pohanog pa modificiraj po sebi, imaš cak i nutriciju pri dnu

Je, je, 6,6 g masnoca - ali kakvih! Pohanje - ne, ne i ne!

Nikada necu zaboraviti kad sam na Coolinarici pokrenula temu na forumu o UN dijeti pa kad me jedan tip pitao jel mu za proteinski dan bolje da jede pohanu piletinu ili pohani sir?!?!?! WTF!!!!

Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Svibanj 2010 at 12:09
Nisam baš ljubitelj crvenog mesa...

Samo kupujem pileca i pureca prsa, a jedino se nekad i to rijetko zna zalomit kakvi teleci šnicl na naglo ili na žaru...ili jednom godišnje teleca jetrica na žaru.

Inace sam više za ribu
Back to Top
Psyho View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Psyho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Svibanj 2010 at 16:57
Konzumiram sve od narecenog... u nekim normalnim kolicinama i periodima... dakle ne "ubijam" se takvim mesom svaki dan.

Inace... jedan kulinarski savjet... ukoliko pecete meso... pecite ga na masti... razlog je sljedci... kod pecenja mesa na ulju... meso isto upija dok se to ne događa prilikom pecenja na masti    !
Who dares wins!
Back to Top
dianna View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dianna Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Svibanj 2010 at 10:11
ma ne jedem pohano cesto, možda jednom tjedno, inace kad si sama pravim onda kuham, ili na teflonu pravim, ali nekad bi baš pojela tako pohano u mrvicama

i da, nebi cijela jaja, uvaljala bi u 2-3 bjelanjka

Edited by dianna
Back to Top
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Svibanj 2010 at 10:04
dianna   

ali vidi OVO, vec kad ne možeš bez pohanog pa modificiraj po sebi, imaš cak i nutriciju pri dnu
Strong is the new skinny.
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Svibanj 2010 at 10:01
 dianna nemoj to jest pa ti nece tribat podatak,jer to je relativno,koliko mesa ima u tome,koliko jaja,koliko brasna,koliko mrvica,koliko ulja je popilo,kad budes znala to sve onda mozes izracunat kalorije
Back to Top
dianna View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dianna Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Svibanj 2010 at 09:58
Jel zna netko koliko kalorija ima u pohanoj pilecoj šnicli na ulju, sa brašnom jajima i mrvicama ??????????? nigdje naci taj podatak
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Svibanj 2010 at 00:09
 pa e. sta malo P+M obroka poslin par dana pazis i to je to,sad mi je zamirisala od same pomisli
Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Svibanj 2010 at 22:06
Originally posted by chaxy chaxy wrote:

Originally posted by zmaj zmaj wrote:

janjetinu nikad nebi odbija da neznan koliko masti ima jer to je stvar koja se jede par puta godisnje (osin ako niste kerum)

e brate... đanđe i kapulice mlade, nemaju oni pojma

bome ni ja....;to se ne odbija.... Ni kad si na najžešcoj dijeti...
Back to Top
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Svibanj 2010 at 21:37
Originally posted by zmaj zmaj wrote:

janjetinu nikad nebi odbija da neznan koliko masti ima jer to je stvar koja se jede par puta godisnje (osin ako niste kerum)

e brate... đanđe i kapulice mlade, nemaju oni pojma
Strong is the new skinny.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.