Vecer |
Post Reply ![]() |
Author | |
dona ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 15 Veljaca 2010 at 17:41 |
vecer svima evo i mene imam traku za trcanje trebam skinuti cca.š0kg al i da 5 skinem to ce biti uspjeh nadam se da cu uspjeti uf trebam se natjerati da vejžbam nadam se da cemo si uzajmno savjetima pomoci pozdrav svima od mene
![]() |
|
![]() |
|
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav!
Dobro došla! ![]() |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
podrav i dobrodosla na forum,uz vjezbanje i pravilnu prehranu ces uspit s vremenom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Dobrodošla!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Dobrodosla dona
![]() Otkuda si?god?itd... |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
dona ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
:)) davore pa nemoj odma s tim pitanjima nismo se ni upoznali :)))))
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Pa tako se upoznajete.. ![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |