New Posts New Posts RSS Feed - Pozdrav od Ann
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Pozdrav od Ann

 Post Reply Post Reply
Author
Ann View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove
Avatar

Joined: 15 Studeni 2009
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 764
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ann Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Pozdrav od Ann
    Posted: 05 Sijecanj 2010 at 18:10
Prvo da kažem da sam neizmjerno sretna što sam pronašla ovaj forum i blogove i citam, citam s guštom sve to i motivirajuce je i hvala svima!

Imam 3š.g, mama sam dvoje djece, žena jednog od najboljih muškaraca na ovom planetu. Radim posao koji iznimno volim i radi kojega se dosta cesto pretjerano iscrpljujem.
Uglavnom, um mi radi š70 na sat i baš radi te sklonosti da živim više u svojoj glavi nego da stojim na svojim nogama, jedini nacin da uravnotežim to dvoje je zapravo fizicka aktivnost. Tako da mi je to i važniji motiv za teretanu, plesanje, vježbanje.. nego zapravo izgled.
Uopce ne pretjerujem kad kažem da mi teretana spašava život.

Ipak sam, unatoc tome što to i nije karakteristika koju pretjerano volim kod sebe, dosta usmjerena i na to kako izgledam i stvarno ne volim kad mogu nešto mjesiti na sebi i velika mi je želja imati nizak postotak tjelesne masnoce.

Trenutno sam u cekanju novog klika (samo što nije) da krenem u novi val napredka u izgledu. Imala sam ih nekoliko (klikova, valova :D) nakon druge trudnoce kad sam stvarno postala prašcic (75 kg - sad sam 63kg).

Hm, što je još važno reci? Ništa.
Jedino opet to da sam sretna što ste tu, jer je naprosto nevjerojatno koliko je danas "normalno" dopustiti si živjeti nezdravo i pretilo i kako se moje vježbanje mnogima cini "fanaticno" i volim biti u društvu onih koji me podržavaju da radim ono što je dobro za mene.

Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama
Avatar

Joined: 12 Lipanj 2009
Status: Offline
Points: 1580
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Sijecanj 2010 at 21:01
Hello!


Dobrodošla nam!

Definitivno se vidi da si uporna, dosljedna i redovita s provođenjem zdravih navika. U tom i jest car- da postepeno covjek napreduje do svog cilja i na tom putu uci iz vlastitih i tuđih iskustava.


Nama je svakako drago da nam se pridruže ljudi poput tebe koji s entuzijazmom idu kroz život i koji stalno traže dodatnu motivaciju a ne prepuštaju se kukanju i jadikovanju

Nadamo se da ceš se aktivno ukljuciti u Forumske debate




Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.