New Posts New Posts RSS Feed - Mala,crvena i izgubljena
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Mala,crvena i izgubljena

 Post Reply Post Reply
Author
feudalka View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 15 Prosinac 2016
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote feudalka Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Mala,crvena i izgubljena
    Posted: 15 Prosinac 2016 at 12:44
Bok ekipa, već neko vrijeme švrljam po forumu.Pročitala sam razne teme,ali mi treba još malo pomoći pa ako se nađe koja dobra duša bila bi jako zahvalna. 
Ukratko imam 24 god, visoka sam metar i šumska jagoda (159 cm) i imam 52 kg. Stalno se borim s kilama, smrsavim pa se opet zdebljam i tako u krug. Trenutačno sam jako zadovoljna s kilažom,ali mi fali mišićne mase (rekli bi ljudi da izgledam ko avet - općenito sam malo krupnije građe). 
Već dva mjesececa treniram kick-box (3 puta tjedno) i prije dva tjedna ubacila sam još i teretanu također 3 puta tjedno. Imam osjećaj  da se ništa ne dešava - možda mi se deadlift malo popravio. Dižem nešto veću kilažu,ali općenito sam puno jača u nogama nego u gornjem dijelu tijela (kruška). 
Skinula sam si Myfitnesspal aplikaciju i jedem nekih 1700 kcal po danu. Nisam sigurna da li je to dovoljno hrane, ali se bojim jesti više kao se ne bi opet vratila na staro ( ja i hrana nismo u baš najboljim odnosima ). Često znam bit umorna iako razloga za to ima na pretek - poso,faks, trening i sve moguče upale mišića. 
Moj cilj je da uspijem napravit jedan zgib (to si baš želim već neko vrijeme) + zategnuti se - da ne izgledam ko žele . Ali trenutačno sam tolko jadna da ne mogu ni stisnu mišić na ruci. 
Prihvaćam bilo kakve ideje i savjete :)

Back to Top
lucijaprsa12 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 01 Rujan 2015
Status: Offline
Points: 84
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lucijaprsa12 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Prosinac 2016 at 16:25
Kicx box je odlicna aktivnost za nekoga tko zeli slinuti masno tkivo on trosi jako puno kalorija i teretana takoder a ti jedes 1700kcal i to je dobro da zelis smrsaviti ali ako zelis dobiti misice i zateci se ti curo moras vise jesti oko 2300-2500kcal ali kvalitetnih iz proteina, masti i slozenih ugljikohidrata i dobivat ces na tezini ali gubiti u obujmu, znaci u mjesec dana mozes doci na 60kg a imati za 5% nizi bf. Neboj se hrane ona nam je pijatelj. Za bilo kakva pitanja javi se u box
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.