New Posts New Posts RSS Feed - Masa ili definicija?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Masa ili definicija?

 Post Reply Post Reply
Author
baki_m8 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 17 Lipanj 2016
Location: Zagreb, croatia
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote baki_m8 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Masa ili definicija?
    Posted: 17 Lipanj 2016 at 23:54
dakle
Htio sam za par dana krenuti u teretanu. Kako nisam upoznat sa programom koji bi tamo trebao raditi, pitao sam svog rođaka koji ide u teretanu 2 godine i rezultati su vise nego vidljivi. On mi je rekao da idem snjim te da ce me on voditi. Rekao mi je da prvo trebam definirati misice pa onda krenuti na masu. Zatim sam prijatelju koji ide 6mjeseci to spomenuo u razgovoru. On me zvao da idem snjim zato sto trebam prvo nabiti masu pa onda tu masu i oblikovati. Visok sam 171, 16 godina, 60kg. Zanima me sto vi mislite koga trebam poslusati zato sto nisam pronasao nijedan topic na ovu temu.
Back to Top
iver View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove


Joined: 22 Svibanj 2012
Status: Offline
Points: 631
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote iver Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2016 at 17:45
Za ljude koji se ne bave natjecateljskim bodibildingom već je i sam pojam "definicija" pomalo besmislen, prije bih to zvao nekim smanjivanjem masnog tkiva. Inače, za ljude koji su gojazni ili skiny fat, za koje se pretpostavlja mogućnost inzulinske rezistencije, je vjerojatno bolje da prehranu prilagode prvo gubljenju određene količine masnog tkiva. Ali ti imaš 16 godina, i prije svega vježbaj, prehranu prilagodi da se ne debljaš, početnik si, i zaboravi "definiciju". Nemoj ići na velike težine koje ne možeš podići bar 6 puta, ima vremena za to. Takođe, pojma nemam kakva ti je kardiovaskularna kondicija, ukoliko je slaba, probaj i to popraviti, samo će ti pomoći u dizanju utega, brže će nutrijenti doći do mišića, a smanjit će ti i vrijeme regeneracije izmežu vježbi, povećati ti radni kapacitet.
Back to Top
baki_m8 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 17 Lipanj 2016
Location: Zagreb, croatia
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote baki_m8 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Lipanj 2016 at 14:00
Ok, hvala punoo
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.