New Posts New Posts RSS Feed - Moja borba sa celulitom
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Moja borba sa celulitom

 Post Reply Post Reply
Author
Becca View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 31 Sijecanj 2016
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Becca Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Moja borba sa celulitom
    Posted: 01 Veljaca 2016 at 17:05
Pozdrav svima,


Prijavila sam se ovdje u nadi da cu naici na podršku/pomoć u mojoj borbi sa celulitom. To je moj jako star problem pa me pomalo strah da već nije možda postao dio mene koji ne mogu iskorijeniti...Ne bavim se fitnesom, ali sam relativno u kondiciji, planinarim često (nekad 10-15 kilometara dnevno) jednom il dva put sedmično, vozim biciklo itd.

Nisam baš zainteresovana za neke ekstremne kardio treninge ni one koji uključuju utege jer prvo, imam problema sa koljenima, a drugo ionako imam jako noge i ne bih da mišiće dalje povećavam. Nemam viška kilograma, ali mi je tijelo tipa "kruške", tako da sala i celulita ako ima, taloži se na nogama. Imam 59 kg , a visoka 168.
Pitam se da li ove suhe četke za kožu pomažu, da li da probam pilates i te neke stvari, i kakva bi mi morala biti ishrana da se riješim celulita...


Hvala unaprijed...

Edited by Becca - 01 Veljaca 2016 at 17:07
Back to Top
Goranchero View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove
Avatar

Joined: 21 Prosinac 2013
Status: Offline
Points: 526
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Goranchero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Veljaca 2016 at 18:06
Po mom (bez ikakvih pretenzija i želje za ulaženjem u duboke znanstvene analize) celulit je više problem u biosintezi kolagena nego viška masnog tkiva. Preporučio bih ti da uključiš više kolagena i želatine u prehranu i što više domaće hrane i manje prerađevina.

Nemoj bježati od treninga utezima, kao što je lijepo vidjeti ženu s oblinama, još je ljepše vidjeti kad sama istovari punu prikolicu kukuruza. A za to trebaju zdrava leđa i razvijen gornji dio tijela. I kad je to sve obavljeno onda još lijepo i nešto skuhati za muški dio ukućana, dakle i kondicija.

Kakvim god da se treningom baviš, bez nekih čarobnih malih tabletica sa doziranjem u miligramima ne možeš povećati mišićnu masu u bilo kojoj mjeri koja bi negativno djelovala na tvoje ženstvene atribute, jer ti jednostavno nedostaje hormonalna slika potrebna za tako nešto. Ono što možeš postići jest da to sve malo ljepše stoji, da ojačaš mišiće i zaštitiš zglobove i kosti od ozljeda, i da se osjećaš bolje i ništa te ne boli.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.