New Posts New Posts RSS Feed - početnica pita iskusne
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

početnica pita iskusne

 Post Reply Post Reply
Author
calira View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 01 Veljaca 2015
Location: Osijek
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote calira Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: početnica pita iskusne
    Posted: 30 Lipanj 2015 at 08:31
bok!

nakon mnogo čitanja po ovome i drugim forumima, konačno sam se odlučila otvoriti svoju temu preko koje bi mi netko iskusan mogao komentirati ovo što radim.
dakle, visoka sam 160cm i imam 50kg i nikad nisam bila u teretani. radim one trening programe, prije sam t25 i body revolution (jilian), a trenutno piYo i uzela sam si 3x tjedno onaj početnički program od dalibora petrinića (koji mogu napisati kasnije ako netko bude pitao xD). kada imam vremena, odem još i trčati (izmjenjivanje sprint-lagano trčanje) ili voziti bicikl (15ak km).
što se prehrane tiče, na opuštenom sam lchfu (jedem dosta voća) i hranu ne važem jer mi je to bilo prenaporno i tražila sam nešto da si olakšam život. ponekad prakticiram i povremeni post, one dane kad mogu, ne forsiram se ako sam gladna.

e, sad, nakon ovog duuugačkog uvoda :) konačno da kažem da mi je cilj kako to cure često kažu oblikovati i učvrstiti tijelo. znači, da izgubim stomak (zakleti  neprijatelj oduvijek) i definiram mišiće cijelog tijela.

budući da je sada lijepo vrijeme, razmišljam i o odlasku na sprave u fitness parku na otvorenom. 

zanima me što mislite o tome što radim, svaki odgovor je dobrodošao, otvorena sam za savjete, kritike, pitanja, itd. :) u biti ne mogu procijeniti radim li dovoljno vježbi da bih postigla išta, a što se prehrane tiče, znam da vas većina jede po 5-6 obroka dnevno, meni ovo više odgovara jer ne moram toliko razmišljati koliko posudica nosim sa sobom i gdje ću dočekati vrijeme idućeg obroka, jednostavno slušam svoje tijelo i jedem kada me traži.

eto, toliko. nadam se da vas nisam izmorila i da ćete nakon čitanja moći obaviti svoj trening :D
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.