New Posts New Posts RSS Feed - Ne pomicem se s mjesta
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Ne pomicem se s mjesta

 Post Reply Post Reply
Author
Pueblo View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 20 Travanj 2015
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pueblo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Ne pomicem se s mjesta
    Posted: 20 Travanj 2015 at 15:17
Pozdrav svima!


Imam jedan problem, koji sam inace lahko "rijesavao". 2007/08 sam imao 156 kilograma (visok sam 197cm) i pomocu UN Dijete smrsavio sam skoro 60 kilograma za par mjeseci. Iz ove perspektive gledajuci nije bilo tesko (mozda se samo ne sjecam patnje).  - ovdje se nisam bavio nikakvim sportom na zalost. 

Poslje toga sam se nakon 2 godine vratio na 130 ponovo i tako vec zadnji niz godina gore dole... ali od nekih 110 - do 125 (koliko sad imam). 

Poceo sam se baviti sportom, tj idem u teretanu 3-4 puta i radim trening za cijelo tijelo iz dva dijela... trening je po mom misljenju sasvim ok i vidim kako napradujem sto se tice dobivanja misicne mase. 

Prosle godine sam imao jednu operaciju i lezao sam 9 sedmica u krevetu i tako se opet vratio na 125 kilograma. 

Cilj mi je da na kraju imam 105 Kilograma i njih odrzim. Sto se tice ishrane, zapisivao sam sve sto jedem i koliko jedem... kalorije su od prilike oko 2500 dnevno... ne debljam se, ali i ne mrsam (sto se kilograma tice). 

Nesto razmilsjam o tome, da ukljucim ponovo UN dijetu na 90 dana, ali ovaj put da to radim sa dizanjem tegeova i trcanjem i nadam se da cu tako se brze pokrenuti i smrsati bar prvi 10-15 kg i onda ukljuciti dugoracni plan ishrane, jer do sada to nije upalilo. Moj problem je, sto je meni puno lakse kad imam odredjene namjernice i kolicinu koju trebam da jedem, tako se najlakse drzim konkretnog unosa kalorija, bjelancevina itd... Samo sto sa danasnje tocke geldista ne mislim da je ok UN Dijeta, koja sadrzi samo DVA proteinska obroka u 4 dana... Mozda da umjesto jednog od ovih ostalih ubacim proteinski dan dodatno? 


Sta vi mislite?


Hvala vam puno unaprijed!



Back to Top
fittyp View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 03 Veljaca 2013
Location: Vodnjan
Status: Offline
Points: 292
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fittyp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Travanj 2015 at 20:25
Zaboravi na dijetu.Jedi ribu,jaja,piletinu,puretinu,crveno krto meso,i brdo zelene salate,krastavce,kupus.Sve to bez ulja (ulja dodaš žlicu maslinovog na salatu).Ostalo ZABORAVI...jaja 4-5 za doručak, ostalo kako te volja rasporedi u još 3 obroka (mesa cca.250gr po obroku,ako je riba više, nekih 300-350gr).Uz to pojedi između prvih obroka 50-80gr badema ili kikirikija.Pij puno obične vode.Trening svaki drugi dan da se tijelo stigne oporaviti,naravno diži max težine koje možeš.Sat prije treninga možeš 100gr riže ili bananu.Probaj biti ustrajan na taj način mjesec dana i vidjet ćeš sigurno promjene.Teško je i košta takva prehrana,ali vrijedi (uči ćeš u ketozu).
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.