New Posts New Posts RSS Feed - yo!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

yo!

 Post Reply Post Reply
Author
cirkusek View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 18 Ožujak 2015
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cirkusek Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: yo!
    Posted: 18 Ožujak 2015 at 14:33
ej bok. eto i mene. Dakle, visoka sam 163, teška 51. Imam 24 godine. Do prije 2 mj. imala sam 45 kila i muku mučila s dobivanjem na kilaži mada ne mogu reći da sam se ubijala od truda. Sad idu komplikacije. lol. Bavim se kuglanjem i treniram 3 puta tjedno, doma sam počela trenirat bučicama od kile te utezima za noge i ruke po pola kile. Trpala sam se ugljikohidratima da dobijem na kilaži (što i jesam) ali nusprodukt životinjskog teka koji sam dobila bio je i trpanje slatkiša koje inače nisam imala naviku jesti.
Dakle postigla sam kilažu koju sam htjela, fizički sam masu jača nego inače. sukladno kuglanju noge su mi jake dok mi je gornji dio uvijek bio žalosniji, no uz vježbanje se i to ujednačilo.  
Muči me prehrana, očigledno mi nešto fali u njoj jer sam više manje stalno gladna i to bi jela uvijek neko smeče od slatkiša koje pokušavam izbjegavat.
Studiram i konobarim. Radim tjednom 4 smjene, dvije od 8 i dvije od 11 sati. Pokušavam se sabrat s jelom ali to je dosta teško jer živim na dvije relacije i gotovo uvijek sam u pokretu. 
 Dok sam doma ili na faksu ujutro jedem zobene i kukuruzne pahuljice s mljekom. Ručak mi se sastoji od nečeg kuhanog, mahom meseko s prilogom krumpir/riža/povrće ili varivo, međuobrok mi bude neki komad voća, posni sir, žlica dve maslaca od kikirikija, večera mi bude slična ručku. ALI u međuvremenu ak mi dođe da pojedem smoki ili snickers :DD pojedem ga. -.-Dok radim jedem cirkuse, tipa slanaca, jogurta i voća, ili u popodnevnoj smjeni ručak od doma, plus voćni jogurt ili voćka.
znači vazda mi dolazi da jedem neki junk food koji izbjegavam ali nakon 11 sati posla mi je teško reći ne, uvijek sam bila žgoljavica i sad mi je čudno dobivat škembicu koju ne želim ali ne čudi jer tamanim sve kaj mi dođe pod ruku. Ovo je malo kaotično napisano ali takav mi je u principu i život ak vas neš više zanima, rado objasnim.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.