New Posts New Posts RSS Feed - Pravilan program za zene
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Pravilan program za zene

 Post Reply Post Reply Page  <1 234
Author
mettasttaza View Drop Down
The Boss
The Boss
Avatar

Joined: 16 Veljaca 2013
Location: Osijek
Status: Offline
Points: 5136
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mettasttaza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Ožujak 2014 at 18:08
Odakle ti informacija da carido trening nije dovoljan za dobro tijelo :) ? što misliš to pod dobro tijelo :D?


5 puta tjedno...reci mi malo o tome treningu ? Čisto reda radi... split pred psotavljam...a zašto split trening kao početnik? Zašto utezi?

Hoću reći  kako ti stoji stabilnost tijela sklekovi..zgibovi? čučnjevi?  Propadanja? dali si preskočila osnove?

Zašto bih skinula par kilograma? jel misliš da imaš previše? :D

Zanima me malo unazad tih 4 mjeseca što si radila..i trenutno što radiš...prehrana također...

Moj ti je savjet...iskreno...ako unazad 4 mjeseca nisi mogla sklek napraviti..makni se od utega...ako se nisi mogla podići na šipci..makni se od utega... 

Počni vježbati sve mišićne skupien u 1 danu....drugi dan..ili dva odmaraj...po potrebi..kardio je dodatna potrošnja i ništa drugo...radi ga u dane kada ništa ne radiš..a ako ti je sila se kretati u dane vježbanja idi šetati :)

ustvari neću još ništa govoriti...ajde prvo da rješimo ono prvo...detalji detalji detalji!!!!!!!!! :D 
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem
Rodjen si s idealima i snovima
Rodjen si s velicinom
Rodjen si s krilima
Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj
Imaš krila
Nauci ih rabiti i ..LETI!
Back to Top
Leopardica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 18 Ožujak 2014
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Leopardica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Ožujak 2014 at 13:43
Pozdrav za sve forumase,

Vrzmam se mjesecima po netu, koga da pitam sta kako i odlucim se na ovaj sajt i forum. Naime idem u teretanu vec 4-ti mjesec , 5 dana sedmicno uglavnom. Na netu sam pronasla raznih programa i objasnjenja kako vjezbati tako da pocetne stvari neke sam savladala. Takodjer vremenom sam povecavala i tezine koje dizem. Zanima me slijedece.
Zelim skinut par kilograma, a za to prije svega je bitna prehrana to razumijem, dalje cardio trening, to sam mislila da 3 put sedmicno: trcim/brzo hodanje 30 min na traci ili steper/biciklo neka dakle cardio sprava.
S obzirom da cardio trening nije dovoljan, za dobro tijelo, a i zelim i dizat utege zelim biti sigurna da radim ispravno sto se tice opterecenja, serija i ponavljanja. Da li je uredu raditi vjezbe na nacin: 3 serije, 15-20 ponavljanja sa postepenim povecavanjem tezine (npr. za cucanj sipka, pa sipka sa 5kg, pa jos 5kg itd), tako i za biceps, ledja, triceps, prsa, itd i da li kako povecavam tezinu da smanjujem ponavljanja u serijama?
Vjezbe dizanja utega bih radila danima uz kardio osim onog dana kad radim noge. I naravno po grupama, jedan dan ledja, biceps, trbusnjaci, drugi prsa, triceps, treci ramena, cetvrti noge..itd.
To su neke nedoumice za koje mi je potrebna potvrda od nekog ko zna, jer ne zelim ni pitati u gym u koju idem jer nisu mi neki "bilderi". LOL Nadam se da nisam smorila i da ce mi neko dati koji savjet. Tongue
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 234
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.