New Posts New Posts RSS Feed - Tajice za znojenje: da ili ne?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Tajice za znojenje: da ili ne?

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Signorina View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 23 Prosinac 2006
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 318
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Signorina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Ožujak 2008 at 11:49
Isprobane jedne i ne hvala. Ima dvije vrste.

Prvo, bas one za znojenje, tipa "Sauna odijelo" s Top Shopa i to je sranje samo takvo.  Isto se valjda moze postici da se obuku najlonske vrece na noge. To samo potice znojenje, tj. zadrzavanje znoja izmedju koze i plastike. Koza ne dise, nije bas higijenski, a sigurno nece salo isparavati kroz kozu, da je bar tak jednostavno. Za detoksifikaciju i izbacivanje otrova znojem, sauna je svakako bolja.

Druga vrsta su kao neke steznik-tajice s aktivnim supstancama za djelovanje na celulit (npr. Afrodita). Te cak malo i pomognu jer se krema koju namazes prije bolje upije, ali problem je kaj su jaaaako neudobne. One stegnu noge, guzu i trbuh skroz, ali meni je bilo muka se kretati u tome. A i konacni ucinak nije bio previse zadovoljavajuci.

Ne preporucam bas, bacanje love zapravo.
Back to Top
Noor View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 04 Ožujak 2008
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Noor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Ožujak 2008 at 11:40

 Bok svima,

ovo pitanje je mozda vise za cure ali svako misljenje ce dobro doci. Treba li u teretani kod crobnog treninga ispod odjece nositi tajice za znojenje? citala sam da to bas i nije preporucljivo, ali mozda u kombinaciji s anticelulitnom kremom i nije tako losa ideja.

pisite sto mislite o tome....Hvala!

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.