New Posts New Posts RSS Feed - It's not too late! :)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

It's not too late! :)

 Post Reply Post Reply Page  <1 345
Author
felicity View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 05 Sijecanj 2011
Location: Bosnia Hercegovina
Status: Offline
Points: 37
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote felicity Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Sijecanj 2011 at 10:20

 Pocela sam u predstavljanju, a nastavit cu ovdje.

Ne znam jesma to vec napisala, treniram oko dvije godine u teretani. Ispocetka je bilo redovno 3x tjedno, a nakon toga malo manje redovno. Ljeti totalni kolaps. Pa me jesen doved u red. I tako u krug.

U šš mjesecu sam odlucila da necu više brljati i da cu ici redovno 3 puta tjedno. I osim ovih blagdana nisam brljala i cak je bilo koji put i 4 puta tjedno.

Trening je neki "moj kružni". 

On ukljucuje š2-š8 minuta stepera za zagrijavanje (cešce š2. al eto omaklo mi se koji put), i inace ako je onaj pulsmetar iti malo tocan moj puls divlja. KAd se skuliram i ne mislim na stepanje i mislim na cvrcke i cvijece, krece se oko š50, ali ako gledam kako se težine mijenjaju, još ako je vani južina na putu je prema gore, pa i do š70.

Poslije stepera se malo protegnem. Pa u akciju. Radim 3 serije po š0-š2 ponavljanja ovisi kako na kojoj spravi. Na spravama imam neke vrijednosti u poundima a negdje samo brojeve š,2,3... tako da sma ja trenutno na težinama 2/3 moguci zarez. Opet ovisi kako na kojoj spravi.

I ispocetka bi mi se mišici malo upalilli, al u zadnje mi to bas previse ne uspjeva. JEdino prošli tjedna nešto kad sam radila: npr. prva serija na spravi na kojoj sam radila težinu 2 moguci zare, druga serija 3 zarez (malo promjene), a treca opet prvi zare; uz isti broj ponavljanja. To sam isto tu negdje procitala.

E sad. Osnovni podaci.

imam 27 godina, š75 centimetara  i 72 kg

Ti kilogrami su se nakupili na faksu., na koji sam otišla sa cca 65. E a još prije maturalnog i tih cuda je bilo mojih predivnih 60. Davno bilo sad se tek spominje...

I znam ja da na vagu ne treba gledati, i po sebi sam jace konstrukcije (vidjet cete opseg listova; nisam nikog imala da mi širinu ramena izmjeri-ni tu mi nije mane), ALI ja STVARNO ŽELIM imati 65 kilograma i IZGLEDATI UTEGNUTO. Znaci obadvoje.

Vaga se cak pocela kretati prema 73 što mi se nikako ne svidja, al to su slatkiši s praznika. Garant.

Mjere i slike cu staviti od prije nekih tjedan dana kad sam sve to napravila dok sam prvi put krenila upisati se u transformere pa odustala.

Mjere:

vrat: 34,5

Nadlaktica: L30; D29

Grudi: 92

Struk: 76

Bokovi: š05

Bedra: L6š; D60

List: L40; D39

Slike cu dignuti poslije, ako uspijem jer mi nisu na ovom komp.

 

Prehrana... Uh prehrana. Ja sma patološki emojedac.

 

Ali u svemu tome i jedna ok stvar. Kruh uglavnom ne jedem i izbjegavam. Volim tjesteninu. Al volim i intergalnu rižu.

Moj grijeh su pizza,pita,kolaci,cokolada...

Sokove ne pijem. Vode pijem najmanje 2 litra kad sam na poslu... vikendom nešto manje. A i moj grijeh me spopadne vikendom uglavnom.

Ustajem u 6, oko 6:30:mješane žitarice s mlijekom, manja zdjelica.

Oko šš idemo na rucak: Neki filet, uglavnom pileci, na nacin ponuđen taj dan, i neko povrce ili riža + salata

U 5: sam doma. Ako cu odmah u teretanu banana pa teretana, ako ne pojedem opet nešto tipa rucka, ili neko varivo sa zelenjavom, ili posnog i slaate (toga uvijek ima)

Poslije teretane: Mog obožavanog kefira + malo posnog/badema  i brusnica.

Eto. isto kao da sma se raspisala....

 

 

 

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 345
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.