New Posts New Posts RSS Feed - početnik u suplementaciji
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

početnik u suplementaciji

 Post Reply Post Reply Page  <123
Author
never-give-up View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 19 Lipanj 2014
Location: Dalmacija
Status: Offline
Points: 464
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote never-give-up Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Kolovoz 2015 at 11:38
Pozdrav..ne znam odgovor na tvoje pitanje, nažalost, već me
Zanima tvoje mišljenje o proteinu konoplje? Ja sa htjela početi uzimati to nakon vježbanja pa me zanima ima li kakve koristi? Isplati li se to koristiti?
Back to Top
gabrijela View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 28 Rujan 2014
Status: Offline
Points: 78
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gabrijela Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Kolovoz 2015 at 11:23
Pozdrav ljudi...:)

Vježbam već cca 3 god svakodnevno( cardio, utezi, yoga,plivanje), obzirom da sam makrobiotičar svaki put nakon treninga s utezima pila bih napitak od proteina konoplje pomijesanog sa sirovim kakaom, zobenim mlijekom i bananom. Iako je to vrlo zasitan obrok, shvatila sam da mi konoplja bas i nece puno pomoci ako zelim da mi rezultati budu brzi..(samo malo brzi, sve rezultate postigla sam jedino i iskljucivo vježbanjem)
E sad..odlucila se na promjenu..kupila whey i kreatin monohidrat, obzirom da sam citala da dosta pomazu pogotovo kreatin kod snage i izdrzljivosti.
Jos sam u fazi "punjenja" kreatinom, a whey pijem poslije treninga i nakon buđenja ujutro. Poslije toga napuhana sam skoro pola dana i ne osjećam se nimalo fit:)
Inace nisam alergicna ni na sto od hrane, makrobiotika je bila moj izbor.
Također ne osjetim nikakvu povecanu snagu ni izdrzljivost, misici mozda malo "napuhaniji" na rukama ali moguce i da tako to vidi moja psiha:)
Uglavnom, ne osjetim nikakvu promjenu, znam da sam tek pocela, ali me zanima je li to normalno, tolika napuhanost i da,tesko mogu u wc:)
Mozda tijelu treba da se navikne,pogotovo zbog moje ishrane dosada.
Pliz..neko iskustvo sa počecima u suplementaciji?

Gabi
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.