Riza |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Veljaca 2007 at 18:25 |
Koliko cesto jedete rizu i sto sve kombinirate s njom?
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedem je cesto i s njom kombiniram piletinu . |
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja isto najvise piletinu, a je li ok npr. pojest je neki put s recimo graskom ili govedinom(gulasom) itd mislim da je i to sasvim ok jer neda mi se bas svaki put jest isto zasitim se i pocne mi ic na zivce pa prestanem to jest
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
PA da ja isto znam nekad malo promijeniti jer neda mi se paziti svaku sitnicu oko prehrane. DA mozes to kombinirati. Jos smo mladi...pa mozemo |
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nisam ni ja neki tip koji ce bas ono striktno pazit sta jede , znam ja neki put pojest i nesto sto znam da je smece, ali sta ces kad je kod nekog rostilj ne mozes odbit da ne pojedes par cevapa :)) al cim manje to bolje
Ali sad sam poceo malo vise pazit na to , pa ono malo se raspitujem hvala na odgovorima |
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja rado pojedem ili sa piletinom ili sa tunom na salatu.
Bude izvrsno. Jos ako dodas malo posnog, onda je pravi i bogat obrok. |
|
Tanja
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
Rijetko. To mi je skroz belicna hrana, bez okusa i mirisa. Ako jedem, onda je to rizi-bizi
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
jedem je jedino kad idem u kineski restoran............ |
|
Vanja
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja obozavam rizu, iako nemam azijskih korijena. Super je sa safranom takvu sam zadnje probala. Mozes je napraviti i kao salatu, npr. hladna riza, komadici piletine, komadicci paprike, u principu dodas dodatke koje preferiras i zacinis po ukusu. Onda npr. Crvena riza (predjelo),
Pecena riza (prilog),
Riza Lawrence (glavno jelo),
Edited by Vanja |
|
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na receptima
|
|
"....I only dream in black and white. I only drema 'cause I'm alive...."
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo mcstro...dobri su recepti, jedino neznam sta je to PARMEZAN....nadam se objasnjenju............
|
|
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
naribani, PUNOMASNI sir......odlican je...
|
|
"....I only dream in black and white. I only drema 'cause I'm alive...."
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
šta nisi znao sta je parmezan?? Hehe, ja to stavljam neki put malo u juhu, pase i sa pastom i piletinom super je stvar , a obican ribani sir ali puno poboljsa ukus!
E i Vanja nisam ocekivao da cu dobit i recepte stvarno si se potrudila Svaka cast |
|
Vanja
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
Rado pomognem ako mogu! Evo recepata sa rizom koliko ti dusa zeli! http://www.coolinarika.com/pretrazivanje?upit=ri%C5%BEa+& ;scope=recept Dodar tek! |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vanja, super su recepti! Dobra mi je riza, a najbolja mi je samo skuhana u vodi (ko kak Kinezi rade) pa pomijesana s gljivama i povrcem. Zbilja se moze razno povrce staviti u rizoto, ovisno o sezoni, bezbroj je kombinacija. I ono kaj mi savrseno pase uz rizu je soja sos. Njami! Ili domaci pasirani paradajz. Mmmm.... |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |