Nuspojava smrt!!? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Travanj 2012 at 08:22 |
Evo, želim da izdvojite malo vremena da pogledate ovaj dokumentarac. Puno se o tome prica, ali farmaceutskim industrijama se i dalje ništa ne može.
http://www.youtube.com/watch?v=bkwoq0KwkcU |
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
Zlatokosa
Cita FAQ Joined: 15 Ožujak 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
Novac pokrece svijet...novac pokrece i farmaceutsku industriju, koja ide samo za svojom dobiti. To je cinjenica koju nažalost niti jedan pojedinac nece i ne može promijeniti. Kako bi se stvorilo još više novca, trebamo bolesti... Masoni vladaju svijetom...Zdravlje nikome nije na prvome mjestu.
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nažalost! Ja sam gledala emisiju u kojoj je otkriven lijek protiv raka, ali farmaceutske tvrtke ga ne žele otkupiti jer bi koštao 10-ak dolara a boca kemoterapije je po 300-400dolara, dakle šta se gleda...zarada! Sramota!! |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa nek pocnu proizvodit taj lijek protiv raka na malo pa ce ili napravit revoluciju ili nece, zakaj ne probaju?
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
e ljudi moji populacija na svitu je ionako pre velika da proizvedu taj lijek udvostrucila bi se ubrzo i tako dalje i dalje,doi bi ti svi ljudi zivili,sta bi jeli,nastalo bi jos vece siromastvo zato nece da naprave jer pokusavaju drzat sta je vecu kontolu populacije,i farmaceutske industrije ,bankarske i sl stoje iza svega i sve kontroliraju
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
...tješi se ti, tješi |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
na sta mislis da se tjesin?
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neda mi se sad raspravljat, šta god misliš dobro misliš.
|
|
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Isto tako zna se, postoji lijek protiv ovisnosti o teškim narkoticima (heroin, kokain) ali neda se to van..Jer tu su jedne od najvecih zarada..
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
Nautilus
Cita FAQ Joined: 29 Sijecanj 2012 Location: Prim-goranska ž Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
William Engdahl - sjeme uništenja - geopolitika genetski modificirane hrane i globalno carstvo
tu je sve lijepo objašnjeno o kontroli svjetskog stanovništva
|
|
Zlatokosa
Cita FAQ Joined: 15 Ožujak 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svi oni gledaju svoju dobit, a ne zdravlje pojedinca ili populacije
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe..svojedobno sam se zabavljala proucavajuci sve te teme, išcitala razne knjige, pogledala ne znam koliko filmica...a onda sam odlucila živjet svoj život, ostvarivat svoje snove, jest što prirodnije, izbjegavat tv i ne vjerovat svemu što se prica....i to je to, što se drugo može? Osim da se cijeli svijet digne na noge - ništa. A kad ce se dignut? Nikad. Ljudi se nikad nece ujedinit za nešto i ta inertnost pomiješana sa strahom, neznanjem, naivnošcu i guranjem glave u pijesak se dobro iskorištava sa strane "velikih". Imamo 2 mogucnosti: živcirat se oko toga ili se opustit i furat svoj film i pokušat izbacit što više toga nepotrebnog iz svog života . Ja izabrah ovo drugo jer ce me stres prije ubit od svega toga s cime nas kljukaju
p.s. Ako vec želimo da nam farmaceutske kompanije ne izbijaju lovu iz džepova i žive ko kraljevi na našim bolestima, brinimo se za svoje tijelo i um na dnevnoj bazi pa nece imat kome uvaljivat svoje cudotvorine Edited by Gym_girl - 22 Travanj 2012 at 16:05 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Thor
Post Options
Thanks(0)
|
..nacin razmišljanja za pohvalu, svaka cast, potpisujem svaku rijec !! Edited by Thor - 22 Travanj 2012 at 20:27 |
|
|
|
Ivan1986
Cita FAQ Joined: 26 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Smatram da bi se ljudi trebali sto vise lijeciti alternativnim putem."Reiki" je dobar primjer kako se grde i dugogodisnje bolesti mogu izlijeciti.S druge strane opet je ljudima sve u glavi.Vise od nekoliko puta sam bio svjedok cudu gdje se osoba osjecala znatno bolje nakon tretmana.
Mislim da svatko moze otici u ljekarnu i nakljukati se sa 100 raznih tableta.(Ne kazem da vam mozda nece pomoci) ali jel to uopce zdravo za nas. Ja sam vjerojatno zadnji koji ce otici u ljekarnu.Probat cu sve druge nacine.Ja pobjedujem smrt organizirajuci si vlastiti sprovod.Opustim se i radim detaljni plan.Mozda zvuci cudno ali znam da mi pomaze i produzuje zivot.Vjerojatno je misao nesto najslozenije i najmocnije u ovom univerzumu:). Sta se tice lijekova vjerujem da ih je sve vise i vise na trzistu.Neki lijekovi nisu mogli izaci u javnost jer bi napravili velike promjene u svijetu.Lijek protiv teskih droga postoji ali zbog narkobiznisa nije dostupan.Previse je tu eura umijesano.Ljudi ne zaboravite da je sve Energija a Euro i Energija imaju zajednicko E.. :). |
|
zilla
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
Radim u jednoj poznatoj farmaceutskoj kuci, tj predstavništvu te firme i mogu potvrditi ovo što onaj lik prica... Šta sve ne rade da bi prodali odredjene lijekove pa to je za nepovjerovati... Necu da ulazim u to dal su ti lijekovi korisni ili ne al siguran sam da im se pridaje više važnosti nego bi trebalo... Sve te farmaceutske kuce putem svojih medicinskih predstavnika daju ogromne pare lijecnicima da pišu njihove lijekove... Tu su razni pokloni, putovanja, i da ne nabrajam dalje... I što je najgore sve je to uracunato u cijenu lijeka, sva ta davanja i sve promocije...
Vecina ljekara pišu lijekove od kompanija koje im plate razne studije, vode ih na kongrese, daju im poklone i sl... ne gledajuci na to dali je možda odredjeni lijek od druge konkurentske kuce možda bolji i kvalitetniji... |
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Žalosno ali istinito!!! |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |