Te gadne cigarete :0( |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | ||
BlackMagicWoman
Viden/a u gymu Joined: 04 Studeni 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Studeni 2007 at 10:00 |
|
pozdrav svima!Svidja mi se ova stranica pa sam se i
ja ulogirala Htjela bih vas pitati,koliko vas ovdje je
pusaca?(ipak ih ima vidim),jer sam i ja pusac(na moju nesrecu).. Procitala sam neke ovdje teme u svezi tog,pa vidjela
da nisam jedina ima ih koji djele moju sudbinu sto se cigareta tice Uvijek se pitam kako neki od strastvenih pusaca samo
bace cigaret i nikad se vise ne propuse,a opet s dr strane neki jednostavno
nemogu bez njega i jako im je tesko ostavit se..e tu spadam i ja.. Znam da bi mi zivot bez njega bio puno kvalitetniji
al ipak se jos uvik nisam ostavila..Svi moji prijatelji i prijateljice su
nepusaci,decki su mi isto uvijek bili nepusaci,a ja eto PUšAc i to mi se sve
vise gadi,smeta me..em sto me po djzepu em po zdravlju Zato se uvijek divim onima sto ne puse,i nikom nebih preporucila to malo cudoviste,al ipak me ohrabrilo ovdje par tekstova sto sam procitala..
Edited by Zoki |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako stvarno mislis prestati pusiti preporucujem ti da procitas knjigu koja se zove "Lako je prestati pusiti". Procitala ju je moja mama i njene frendice i nakon 33 godine i 3 kutije na dan jednostavno je - prestala! Ja nisam pusila neko vrijeme jer mi je bivsi bio nepusac, a u dvoje je to svakako lakse. Otisao decko, vratila se cigareta. Nazalost. Sad opet planiram prestati, ali kako imam ispite za š0 dana, mislim da mi sad ne treba i da se mucim s mislju o prestanku pusenja. A nakon toga - bye, bye cigarete! Kad se samo sjetim koliko sam vise love imala dok nisam pusila, odmah dobijem volju! |
||
fit_girl
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2007 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Potpuno te razumijem. Danas me kolega s faxa pitao- '' Koja je tvoja poanta?''
Iskritizirao me masu i nastavi ti i on - '' Sada tu sjedis u kantini, pusis to smece a kao za sat i pol ides u teretanu. Ja ne kuzim poantu.Gdje ti je tu zdrav zivot...Kontradiktorna si...'' Totalno sam se zamislila nad time, ali znas sta- necu se opravdavati i traziti izlike. Ja volim sport, obozavam aktivnosti, teretana mi je najomiljeniji place... Ali ja sam pusacica........i sta??? To mi je porok i ne mislim se toga odreci.Da, znam sve stetnosti i kako utjece na kondiciju prije svega, ali kad osjetim potrebu, prestat cu. Dotad-nemam zasto.I znas sta - uopce ne osjecam griznju savjesti.............. |
||
BlackMagicWoman
Viden/a u gymu Joined: 04 Studeni 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bas ste me razveselile,s ovim sto sam procitala..E a znamo mi da nije dobro ali ajde ti se ostavi...heh ka da je lako..vraga..A to s bivsim..haha kod mene isto tako..dok je bilo njega slabo sam nesto pusila uvik je grintao,al sad samo ih slazem:)da me sad vidi odrza bi mi predavanje
|
||
fit_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znas koja vrsta ljudi mene posebno nervira??
š. Ljudi koji se neprestano pravdaju pred ne-smokerima-- Reci, da tako je, ovisan sam i bok. 2. ljudi koji '' prestaju'' pusiti od dana otkad sam ih upoznala, a znam ih 5 godina. Uglavnom, sad prestajem komentirati jer bi se mogla raspisati milijon--osjetljiva sam na tu temu. Bok....... |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kod mene postoji jos jedan faktor, a to je SLOBODA. Uvijek nekako volimo isticati kako smo slobodni, kako volimo i uzivamo u tom osjecaju, a onda - o ho ho! Jedan smotuljak korova/lisca ubija svu tu slobodu, jer priznali mi ili ne - ovisni smo o tome. A nije li zapravo prekrasno biti slobodan?! |
||
moodleman
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2007 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
JA ne razumijem ljude koji puse... Nek mi netko objasni sto ima lijepo u tome da uvlacis dim u svoja pluca i zatim ga ispuhujes van... pa vi bi tebali biti vatrogasci, vama ne bi trebale maske!
|
||
Go Hard...Or Go Home!
Shut The F**k Up...And Train! |
||
fit_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne znam.To ti je moj najiskreniji odgovor.Iako postujem i tvoje misljenje,svakako ima u njemu istine...
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovisnost, sta drugo. Krenes iz znatizelje/drustva.... jer nitko ti nece reci da je poceo pusiti jer mu je "sjela" prva cigareta. A kasnije je to najobicnija ovisnost. |
||
samatri
Cita FAQ Joined: 27 Studeni 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pusila sam 27 godina -pocela u drustvu i nastavila (sad imam 45g).Na proljece 22.3. ove godine prestala sam pusiti.Udebljala sam se 7 kg ,sad sam se pocela vracati na svoju tezinu -trenutacno 75 .Osjecam se super ,popravio mi se ten ,stan mi mirisi, djeca mi ne gundjaju .Tri puta tjedno idem na pilates a uvijek kad mogu napravim veliki krug oko gradica.ZA PRESTANAK PUšENJA
|
||
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam tek nedavno pocela pusiti (). Ne iz fore, vec sam se nasla u krivo vrijeme na krivom mjestu i eto ti ga... Istina, drzim to na 2-3 cigarete tjedno, ali vidim kamo to vodi. Koliko god bilo loseg okusa i nimalo zenstveno... manje mi je do hrane a i kao umiruje nervozu koja me napada u zadnje vrijeme. Istina, vjezbanjem se ta zelja smanjuje, zbog cega jos vise volim vjezbati. Nije na meni da zastupam bilo koju stranu, mogu shvatiti obje.
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prestani dok mozes..... Ili nastavi pa se na kraju krajevu muci s tim kao i svi mi ostali.....
Ne pusim vec 3 dana....! |
||
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ipak bih radije prestala. Od danas ...
Bravo, samo tako nastavi! |
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prebacila sam ovdje citat da vise ne bude offtopic tamo na temi o slanom. Ovime zapravo i sebe nazivas slabicem. Naime, svi znaju da su cigarete nezdrave i zapravo je vecina ljudi protiv njih. Ako ti mozes prestati s pusenjem kad god hoces, zasto onda i dalje povremeno pusis? I to po kutiju dnevno ponekad? Zasto ne prestanes zauvijek?
Evo isto pitanje i za d3m0na... Cemu cigareta kad si zivcan, ako imas toliko karaktera? Nemojte misliti da vas provociram ili nesto. Zanima me samo konstruktivna diskusija. Ja pusim vec dugo i u toku tog "staza" moja se spoznaja o cigaretama i mom odnosu s njima dosta mijenjala. Ali sad znam da sam ovisna, cak i ako po tjedan dana eventualno ne zapalim pljugu. Edited by Signorina |
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ti nisi signorina ovisna o cigaretama vec si naviknuta da ih koristis................. |
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovo sto sam spomenula kutiju to je bilo prije.. i to sam spomenula iz razloga da objasnima kako je sve vecinom na psihickoj bazi, a ne na fizickoj... jer mene tijelo ne trazi cigaretu niti me tada trazilo bez obzira na kolicinu.. i to sam spomenula iz razloga sto ne vjerujem u tu ovisnost.. kod mene je to uvijek bilo iz fore... i ako se ja u neznam 4 god nisam naviknula i nisam postala ovisna onda sigurno necu.. ja sebe ne smatram slabicem - vec sam objasnila, ali me nisi shvatila... time smatram ljude koji stalno vicu "ja zelim prestat pusit ali ne mogu"... jer to je sve stvar volje.. sve se moze kad se hoce ali naravno ako si ti u glavu utuvis da ti to nemozes - onda je to druga prica... btw - to kod mene povremeno je iz zaj*b*n*i*e i to povremeno meni znaci jednom u 4,5 mjeseci... |
||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |