Priprema natjecanja! |
Post Reply | Page 123 22> |
Author | ||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Sijecanj 2010 at 23:03 |
|
Nedavno sam naišla na ovaj site i ovaj contest http://www.fitness4her.com/fitness4her-90-day-challenge/ i baš rekoh, super motivacija - rok, cilj i nagrada
No, vrijedi samo za državljane Amerike. __________________________________________________ I palo mi je na pamet da bi zapravo ovdje mogli napraviti tako neki natjecaj! cak može biti i bez nagrade, ali cisto pracenje rezultata i nekakav javan commitment na nešto bi vjerojatno zadržali motivaciju i onih dana kad inace posustajemo. Mogli bi napraviti to u više kategorija, ovisno o ciljevima i sadašnjem stanju. clanovi žirija mogu biti iskusni (i vec tonirani :P) clanovi foruma. Možemo dobiti i određene upute i trening i prehranu po naputku, a možemo i samostalno. Za žene i muškarce posebno. PA posebno za one koji zele skinuti 3-5kg i tonirati se i za one koji imaju vecu kilažu viška. I recimo, 90 dana takoder. Nagrade ne mora ni biti ili ako je bitno da je ima, moze svaki "kandidat" uplatiti š5 kn npr. Simbolicno a stvori se prihod za nagradu koja opet mora imati veze sa sportom, treningom.... (moze biti kutija proteina, sportska majca, mjesec besplatnog plivanja ili sl...whatever) Uglavnom, za to bi trebalo i ponešto hrabrosti. Naše fotke sadašnjeg stanja i konacnog stanja (i ne znam koliko cesto pracenje tijekom progresa- jednom tjedno?). _______ Uglavnom, eto, ja sam nabacila ponešto ideja koje su mi upravo pale na pamet, pa ako se ideja cini ok nekom tko je ovdje "nadležan", možemo nešto i pokrenuti. Edited by Ann |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam definitivno za. Ideja je vrhunska! Igramo se i mršavimo..
FIT moderatori i ja smo glavni ovdje. Neka se prvo svi izjasne i daju komentar i možemo ideju pokrenuti! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moram priznat, predobra ideja :) što se mene tice, itekako sam za! Nadam se da bi bilo zainteresiranih |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
lacko_gym
Cita FAQ Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jebena ideja, i am in :D
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja mislim da je ideja oodliicnaa.. Ja sam inace osoba koja zivi za nadmetanje, i sada kad ne treniram vise boks, to mi nedostaje..Ovdje bih nekako nasao nacin da to kompenziram
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
molim extra bodove za head start
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kad sam napisala ovu temu, upravo sam to o sebi naucila. Izgleda da i ja živim za nadmetanje. I u poslu mi je tako, ali sam to smatrala elementom koji ne volim. Eh, bila je to zabluda. :D No, ipak, najbolja je fora što nema gubitnika u ovoj "igri". |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, definitivno gubitak ne postoji i to je ODLIcNO! Ako nisi prvi, onda svejedno si se isklesao i napravio ono što želiš. Super je ideja. Molim da se i ostali jave da vidimo koliko imamo zainteresiranih... |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ako budu ljudi tili vjerovatno cu i ja sudjelovat
|
||
lacko_gym
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa ziher ce se nac bar š0 ljudova
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo to nek pocne za mjesec dva,da mi koji smo na masi se imamo malo vrimena za pripremit da ne prekidamo sadasnje programe
|
||
lacko_gym
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa zato to možemo napraviti po kategorijama
ja sam daleko od defke, sad je masa na redu |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa primjerice, ja ionako krecem od sljedeceg tjedna sa drugim programom treninga i prehranom za definiciju, tako da mogu i sudjelovat.. Ionako sam mislio sam radit na transformaciji..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja bi možda isto...možda mi to bude dodatni kick...;) Zavisi kakve moraju biti te before and after fotke...;) haha....
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja se za clana žirija javljam
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
+ š p.s predložio sam nešto slicno zokiju baš kad je pocela zadnja nagradna igra, tako da, bit ce i ovo vjerujem |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Post Reply | Page 123 22> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |