Jaja |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Kolovoz 2011 at 02:06 |
Kako da ih jedem , žutanjak ili bjelanjak ( oboje ? ) !!!
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oboje.. osim ako si baš na nekoj defki onda mješano EVENTUALNO
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolje ti je na 6 bjelanjaka pojedeš 2-3 žutanjka,ali ako si na masi udaraj sve,a ako si baš na teškoj defki,onda samo bjelanjke...
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma cijela jaja kao p+m obrok i gotovo ;) Eventualno kad u pwm-u šibam, onda žumanjke ostavim za zadnji obrok....
|
|
josipr
Cita FAQ Joined: 29 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
6 komada svaki dan
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
znaci stavim ih na ulje i napravim kajganu / žuta jaja kako god ?
|
|
dell206
Cita FAQ Joined: 12 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kajgana ima najvise kalorija a dodatak u odnosu na kuhana jaja je iz masti... najbolje je jesti kuhana jaja
kuhano jaje od 50 gr ima oko 74 cal kajgana 95 call razlika od 20 cal su masti X 5 jaja je š00 cal ha ha ha |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kupiš tefalku, sipaš kap-dvije ulja na nju, razmažeš rupcicem i baciš jaja ;) |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja cak ne stavljam ništa ulja...i isto super... ako je tefal ..nema ljepljenja ;)
|
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
Eto onda, još bolje :)
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Baš sam jucer bila u shoppingu - 50 jaja
Ja jedem samo š žumanjak, ostalo bjelanjke (ovisi kako koji dan, 4+ bjelanjaka) svako jutro jer mi tako odgovara (problemi sa žuci). |
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
Ako je zadnji obrok, nadam se da ubaciš i neke masti :D
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Rece mi nedavno drug da je dokazano da jaja ne bi trebalo jesti prije spavanja, jer su kao jako teska za probaviti pa moze doci do nekih komplikacija...
Meni se to cini kao glupost, onda bi za blagdane svi pomrli koliko se prezderaju... Sta vi kazete ? |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slobodno jedeš jaja prije spavanja.
primjer 6 bjelanjaka, 2 žutanjka... ili bjelanjke s bademima... |
|
LiveStrong
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znam da moj stari koji ima problema sa žuci ni ne pomišlja na jaja navecer, samo ujutro. A ja tamanim cca 30 jaja tjedno za dorucak tako da mi navecer ne pada na pamet ponovno possegnuti za jajima! |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |