Piercing i vježbanje |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Starcrunch
Cita FAQ Joined: 28 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Srpanj 2011 at 20:19 |
|
Ako netko zna ili ima iskustva s piercingom na pupku i vjezbanjem tokom procesa zarastanja? Zeljela bi probusiti pupak, ali me strah da necu moci vjezbati neki duzi period....
Citala sam razne clanke i iskustva ostalih i svako neku svoju verziju govori, cak i svaki piercer drugacije govori (neki govore da se treba staviti gaza preko, neki to strogo zabrajnju....) |
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nosi gazu koliko vec treba(meni kad su busili zalepili su na dan-dva i rekli tada da skinem).
Najidealnije bi bilo da izbegnes malo neke aktivnosti barem nedelju dana, jer taj pirsing tu bude bas bas svez, 'em mozes nezgodno da ga zakacis, 'em ces osetiti, bice ti neprijatno jer je osecaj kao...pa onako, zateze poprilicno. Ne verujem da mozes da napravis neke preterane komplikacije, cisto eto, zbog neugodnosti. Inace je period potpunog zarastanja tog pirsinga oko 5-6 meseci, tako da sigurno neces izbegavati vezbanje toliko, ali eto, nedelju dana bar - ili vezbaj normalno posle toga ali nemoj da radis nista sto zahteva pregibanje trupa neko vreme. Ja sam vezbala manje vise normalno ali sam sacekala bas oko nedelju dana otprilike. |
||
Starcrunch
Cita FAQ Joined: 28 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala ti puno znam da je proces zarastanja dug, neki navode od 6 do š2 mjeseci... budem jos pitala svog piercera da rece svoje iskustva tj. pravila... njih cu se drzati, a i ovo sto ti kazes i budem vidla kako ce moje tijelo reagirati na pierc. hvala jos jednom
|
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa to, najbolje ces u stvari videti kako ti telo reaguje i u kom smeru ide zarastanje :)
Ma nema na cemu! :) |
||
bea
Cita FAQ Joined: 06 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i sve ti ovisi kako ce ti tijelo reagirat na njega slusaj tjelo...ja kad sam pirsala kukove mi je bilo slabo dva dana tako da je meni oporavak trajao puno duze
|
||
Where are you?
Here. What time is it? Now. What are you? This moment. |
||
spicy
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to mi je jako lijepo mjesto za pirs ja sebi želim na prsima,između grudi mislim,to mi je predivno,ali me strah zbog znojenja,da ne dobijem neku infekciju..
|
||
Starcrunch
Post Options
Thanks(0)
|
|
to na kukovima sam razmisljala poslije pupka... al budem vidla... curke, hvala vam kroz par dana idem na piercanje pa vam javim kako se moja situacija razvija sto se tice pupka i vježbanja...
|
||
Morrighan
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kukovi i prostor izmedju grudi?! Auuuu, ja sam totalno old school tip, samo na klasicnim mestima pirsinzi, i to ne svuda..
|
||
bea
Cita FAQ Joined: 06 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nebi ti to preporucila koliko god je ljepo...ja kad sam to pirsala sam bila prva u hr i to me je doso pirsat jedan amerikanac jer tu kod nas jos nitko nije to radio i stvarno nisam imala od koga cut iskustvo...danas imam oziljke na tim mjestima morala sam ih izvadit jer su mi stalno zapinjali za hlace i bolili su me,a da ne pricam da tokom sexa se stalno opterecujes da te slucajno ne zakaci rukom decko tako da drzi se ti pupka rade nego surfacea
|
||
Where are you?
||
Starcrunch
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo, danas sam se isla piercati nije ni malo boljelo, osjecaj kao kod vadjenja krvi, nist strasnog... i sad osjecam onak lagano zatezanje koze kad sjednem, cucnem ili nekaj slicnog... bude pauza par dana od vjezbanja, do tad samo malo duze setnje
bea... mislim da si mi dala dost razloga da ostanem samo na ovom piercingu radije budem to gledala na slikama samo nego da se mucim s tim.... |
||
bea
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Where are you?
||
Morrighan
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super! :) Ma da, nije nista strasno, ja sam milila da ce boleti, medjutim nije - vise me bolela ona stipaljka kojom ti povuce kozu nego busenje, i kao i uvek, guranje mindjuse je nezgodan osecaj. Uzivaj u novoj mindjusici |
||
Starcrunch
Post Options
Thanks(0)
|
|
bas to, stavljanje nakita, tj ono provlacenje je bas neugodan osjecaj, sve ostalo zanemarivo
|
||
Starcrunch
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo, da javim samo.... pocela sam jucer vjezbati, i ne smeta mi previse, samo kod nekih vjezbi osjetim malo da se zateze, al nist strasnog.... i poslije je ispod kuglica jace crveno (vjerovatno radi potiska s jedne i druge strane, a i znoj) a nakon tusiranja se vrati u normalnu, tj. crveno je, ali ono normalno crveno s obzirom da je piercano prije 6 dana...
|
||
Morrighan
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mazi onaj hidrociklin(ako to ima kod vas) ta je mast bukvalno lekovita
|
||
Starcrunch
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovog kod nas nema, barem nisam nasla na netu pod tim nazivom... al budem jos pogledala....imam octenisept, to je antiseptik za rane i tim spricam dva puta dnevno i perem piercing ph neutralnim tekucim sapunom... a nakon 2 tjedna su mi rekli da zamjenim octenisept fizioloskom otopinom pa budem s tim cistila....
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |