dijeta bez povrca? |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
nikolina123
Cita FAQ Joined: 06 Srpanj 2011 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Srpanj 2011 at 20:10 |
|
trebam savjet... visoka sam š70cm i imam 62kg, voljela bih smršaviti
nekoliko kg ali znam da je potrebna pravilna prehrana (naravno uz
vježbanje). no problem je što ne jedem povrce (ništa od povrca!) pa me interesira cime bih mogla zamijenit povrce... jer sve se dijete temelje na povrcu... koja bi bila pravilna prehrana/dijeta za mene kako bih mogla smršavit...
hvala unaprijed!!! |
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zašto ne jedeš nikakvo povrce? zaboga nemogu ni zamisliti šta onda jedeš....
|
||
nikolina123
Post Options
Thanks(0)
|
|
:) a šta mogu kad mi ne valja... :(
|
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
neznam da postoji dijeta ili ikakav režim zdrave prehrane u koji nije ukljuceno nikakvo povrce. i zbilja mi je nejasno da ti ama baš ništa ne valja
|
||
nikolina123
Post Options
Thanks(0)
|
|
probala, ali mi ne odgovara... ali obožavam voce!
|
||
zia
Cita FAQ Joined: 04 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 77 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ono što ti mogu preporuciti je da ne jedeš ništa jedno 5 - 6 dana, samo pij vodu.
Onda reci mami neka ti napravi nešto od povrca.
|
||
People like to call us debunkers, wich is a negative term, but let's face it, there is a lot bunk out there. -Michael Shermer
|
||
spicy
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hihi,da ja jedem samo ono što mi valja imala bi š50 kg
šalim se,mada mi ja ne raumijem kako to da ne možeš baš ništa od povrca jesti,ni na koji nacin kad postoji milijun nacina pripreme i recepata.
|
||
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
nikolina123
Post Options
Thanks(0)
|
|
a neda mi se isprobavati brojne recepte, student sam pa si uvijek nešto samo na brzinu spremim...dorucak sendvic ili musli, rucak ispecem meso i neki prilog i to je to... nisam baš neki masterchef :p
zato me i interesira s obzirom na ogranicen raspon mojih preferencija, da li bi se tu moglo nešto sastaviti... |
||
Brunhilda
Post Options
Thanks(0)
|
|
dok ne odluciš zdravo se hraniti i poceti jesti povrce bolje bi bilo da se pomiriš sa tim da imaš viška kila i budeš mirna. lakše je.
bez povrca nema zdrave prehrane i tocka. |
||
spicy
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kakav ti je ovaj prilog koji jedeš uz meso?
ni meni nije svo povrce fino..al sam naucila samu sebe da mi bude fino..naravno da je puno lakše pojesti sendvic ili pizzu..ako stvarno želiš smršaviti onda ceš se i žrtvovati
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Opcenito izbjegavaj dijete
što se tice povrca, jedna od najglupljih stvari koju možeš napraviti je izbaciti povrce iz prehrane... Ne voliš svježe povrce? |
||
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mora postojati nesto sto volis, od tooolikoo izbora...Potrudi se malo...A ima nas još studenata koji žive u frci i uzurbanim tempom zivota... Bitna je samo volja... Ako ti nemas volje, mi ti je ne mozemo stvorit... Zato, ako zaista zelis, potrudi se...Sve je do tebe...Ja ti zelim srecu
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma bravo ufffff.........
Nemaš ti toliko ogranicen raspon preferencija koliko ogranicen raspon volje i želje |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
newcarriebradshaw
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako sam dobro shvatila visoka si š70 i imas 62 kg a gdje je tu visak onda ne razumijem,to bi trebala biti idealna kilaza valjda. jedi povrce sirovo kao salatu ako nemas vremena za spramanje,a nemoguce je da bas nista od povrca ne volis
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Teško ti je isjeci krastavac na 4 djela i pojest ga, il narezat rajcicu. Imaš krastavce u teglici, zelenu salatu samo baciš pod vodu i protrljaš malo i trgaš si listice i jedeš uz meso npr. Zar je to tako teško i šta stvarno nemaš 3 minute vremena? Dijeta bez povrca -> trbuh boli svaki dan, stolica nerijetka, i kad ceš imat stolicu bit ce tvrda ko kamen, oštetit ceš si školjku. Nemoj izbacivat povrce. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |