Womans Health |
Post Reply |
Author | |||
MalaAna333
Cita FAQ Joined: 31 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Travanj 2011 at 18:06 |
||
znate li di mogu kupiti casopis Womans Health? Gledala sam u par kioska i nigdje nema, ima samo Mens Health..Pitam prodavacicu pa me bljedo gleda.
|
|||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pogledaj u algoritmu na trgu tj. u gajevoj. tamo ima svega možda ima i to
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Stranica s bezveznim tekstom, reklama, reklama, reklama, stranica s bezveznim tekstom, reklama, reklama, stranica s bezveznim tekstom, reklama, reklama, stranica s bezveznim tekstom. I za to dati 20-25 kn, ali zašto?
citaj forume na internetu i skupit ceš više znanja, + što ceš svaki mjesec ušparat 25 kn koje možeš utrošit na posni sir |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
možda se njoj baš citaju tj. listaju reklame dok pije popodnevni caj |
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa ako je casopis kao sto im je i sajt, onda uopste nije los, stavise... Ima dobrih saveta i tekstova, uopste nije toliko bezvezan ni glup, ima sta korisno da se procita Na sajtu barem...
Edited by Morrighan |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
to si sam provjerio ili ponovljaš za drugima? jer ja sam pogledao par brojeva i ima dosta dobrih stvari |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Imam skoro sve brojeve mens heatha doma, dobio na poklon od covjeka koji se bavio bodybuildingom ali ga život nije baš mazio pa je morao odustat. I jedno 30 brojeva muscle sport magazina i slicnih. Muscle sport iznimno dobar i može se štošta naucit iz njega, dosta dobro su objašnjene funkcije organizma i sadržaji se povezuju iz broja u broj. Mens health me razocarao, naslovi tipa "do plocica u 3 dana" ili "ogromni bicepsi koji ocaravaju ženske poglede" su mi iritantni i nisu ni malo istiniti. Da ne govorim o kolicini trash stvari "moraš imat najnoviji i najskuplji sat da budeš trendi" itd. su isto jako iritirajuci. Pretpostavljam da je womens health ženska verzija mens healtha i da za to nebi dao 25 kn Ak vec želi nešto citat uz jutarnju kavicu, preporucio bih taj muscle sport, barem nije trash |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa web str im je ok, imaju ok savjete.
iako, znaju se ponavljati.. savjeti za prehranu su im klasicni, i vec mi ih je muka slušati, tipa piti puno vode, zelenjava im je hit ali znaju dati dobre vježbe.. |
|||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobro, cinjenica je da te stvari koje si rekao stoje ali naišao sam cesto i na dosta ok stvari, iako nije za bb nego više nekakvu opce fizicku spremu! |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |