pocetak treniranja |
Post Reply |
Author | |
mario15
Cita FAQ Joined: 04 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Ožujak 2011 at 18:33 |
Imam š5 godina i visok sam š77, imam 65 kilograma. Cilj
mi je dobiti još barem 7 do š0 kilograma i nabiti malo mišica..vježbam vec mjesec dana i pijem hyper mass 5000prije i nakon treniga. Vježbam 4 dana u tjednu. š. dan prsa-triceps 2. dan ramena noge i trbuh 3. dan pauza 4. dan leđa i biceps 5. dan torzo i podlaktice. Zanima me dali je moj trening dobar. I zanmima me dali trenirati cjeo tjelo ovako postepeno ili sada nekoliko mjeseci trenirati samo torzo prsa i ramena da dobijem figuru. hvala. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svakako trebaš trenirati cijelo tijelo, osim ako npr. noge ne koristiš Pod ovim "torzo" odradiš cijeli gornji dio tijela ili? Nikako nemoj zaboraviti na prehranu, bez regulirane prehrane rezultati nece biti posebni |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |