Posni sir | 
 
    Post Reply  
   | 
  Page 123 38> | 
| Author | |
   
   Mr G.  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Topic: Posni sirPosted: 05 Travanj 2007 at 21:42  | 
 
| 
   
    
   Koliko posnog sira jedete dnevno? Koji posni sir volite jesti? 
   
  Meni osobno je sirelin zrnati sir najbolji, dobar mi je i kerniger ali ostali mi i nisu bas nesto. Dnevno pojedem 200-400g. Vi?  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Ive_ri  
   
   Mixa shakeove  
   Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 06 Travanj 2007 at 01:12 | 
 
| 
   
    
   Ja dnevno oko 200 g , ali ima dana kad i ne jedem, nije da bas ono bas sad svaki dan! 
   
  Ja jedem onaj rijecki svjezi sir pise na njemu, ni neznam koja je to firma ![]() ![]()  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   mala  
   
   Viden/a u gymu  
   Joined: 28 Ožujak 2007 Location: Cyprus Status: Offline Points: 24  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 06 Travanj 2007 at 09:54 | 
 
| 
   
    
    Ja obozavam posni sir, i otkad sam promijenila nacin prehrane, postao mi je bitan sastojak za jela, uz kruh, obozavam ga jesti s kuhanim povrcem, a najfinije mi je namazati ga na integralno pecivo i gore narezati kiselu zelenu jabuku...mljac! To je odlicna zamjena za kisele krastavce i majonezu koje sam prije trpala u sebe.
    
   
   | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Ive_ri  
   
   Mixa shakeove  
   Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 06 Travanj 2007 at 16:21 | 
 
| 
   
    
   Slazem se , pogotovo majoneza nije bas dobra 
    
   
   | 
 |
![]()  | 
 |
   
   ©ime  
   
   Viden/a u gymu  
   Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 06 Travanj 2007 at 17:43 | 
 
| 
   
    U zadnje vrijeme ga bas i ne jedem... jedini "termin" u koji bi ga mogao ugurati je navecer ali tada obicno jedem nesto "bolje"... npr: - ribu - piletinu narezanu u zelenoj salati + rotkvice - tunu iz konzerve - grah s zelenom salatom ali prosli vikend sam cijeli dan bio vani, i rucao sam 250g posnog s porcijom badema.... (nije mi se dalo ici u menzu, tamo ionako nema postene hrane)  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   anamarija  
   
   Viden/a u gymu  
   Joined: 15 Travanj 2007 Status: Offline Points: 1  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 15 Travanj 2007 at 22:32 | 
 
| 
   
    
    Ma imam i ja nesto na tu temu. Suprug i ja najvise volimo zrnati od Sirele. Medjutim imam ja jedno pitanje za nekoga pametnog, pozeljno strucnog. Suprug i ja se cesto zakvacimo jer on tvrdi da se sir kada neko vrijeme stoji otvoren zamasti, tj. da postane masniji nego sto je. Meni to zvuci bedasto, pa da li netko moze nesto pametno reci na tu temu? 
   
   
    | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Zoran89  
   
   Viden/a u gymu  
   Joined: 26 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 55  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 16 Travanj 2007 at 15:32 | 
 
| 
   
    
   ne kuzim kako se neka hrana moze zamastiti sama od sebe :-)......
    
   
   | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Ive_ri  
   
   Mixa shakeove  
   Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 16 Travanj 2007 at 19:08 | 
 
| 
   
    
   Ne bih bas rekao da je to tocno, pa kako se mast moze stvarati sama od sebe to mi bas ne ide u glavu to "zamascivanje" 
   
  A ja ga ionako uvijek drzim u frizideru i pokriven je s poklopcem, tako da nemam te brige ![]() ![]() ![]()  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   just_a_girl  
   
   Viden/a u gymu  
   Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 28 Travanj 2007 at 19:55 | 
 
| 
   
    
    heh..  joj u zadnjih par mjeseci pojedoh tog sira ko nikad u zhivotu  
   
    al' u zadnje vrijeme ga manje jedem, meni je najfiniji onaj kao u chashi , mislim da je dukatov, nisam sigurna.. 
    | 
 |
![]()  | 
 |
   
   mala  
   
   Viden/a u gymu  
   Joined: 28 Ožujak 2007 Location: Cyprus Status: Offline Points: 24  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 07 Svibanj 2007 at 13:43 | 
 
| 
   
    
    Nesto mi nije jasno kod tog "posnog sira", u tablici pise da ima š,8g masti na š00g, a na poklopcu da je š0% mm. Ne znaci li to da ima š0g masnoca na š00g?!?!?
    
   
   | 
 |
![]()  | 
 |
   
   mala  
   
   Viden/a u gymu  
   Joined: 28 Ožujak 2007 Location: Cyprus Status: Offline Points: 24  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 09 Svibanj 2007 at 09:53 | 
 
| 
   
    Hoce li netko odgovoriti na pitanje   | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Mr G.  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 09 Svibanj 2007 at 12:43 | 
 
   
   
 Ja se toliko ne obazirem na te postotke, ako pise 2g masti - onda se nadam da ima 2g masti ![]()  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Signorina  
   
   Viden/a u gymu  
    
   Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 09 Svibanj 2007 at 16:11 | 
 
| 
   
    
 
 Na tim mlijecnim proizvodima obicno pise nesto ovako: u proizvodu xx % suhe tvari, u suhoj tvari yy % mlijecne masti. Valjda je onda š0% m.m. u toj suhoj tvari (koje ima u svemu), a ukupno je masti u proizvodu š,8 % onda. Valjda je to tako, za posni ne znam precizno.  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Theia  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 15 Svibanj 2007 at 21:52 | 
 
| 
   
    Pojedem š00 do 200 g dnevno. Pogotovo kad mi dode ljeto pa mi pase sve sto je hladno i kiselo. Volim ga napraviti s tunom i curryem, kao namaz, ali kako ne jedem kruh, jedem to samo. Ako se zazelim slatke varijante, pomjesam ga sa proteinima i vocnim jogurtom.  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   dejanelo  
   
   Viden/a u gymu  
   Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 31 Svibanj 2007 at 19:33 | 
 
| 
   
    
    
evo ja bas danas prvi put nakon puuuno godina jeo posni sir. 
   
  ova tema me nagnala na to... narezao sam si banane i pomijesao.nije bas nesta,ali pojeo sam dajte koji recept ,please...  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Mr G.  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 31 Svibanj 2007 at 20:43 | 
 
| 
   
    
   Stavi u blender 250g posnog sira, 2 dcl mlijeka i jednu malu zlicicu kiriki namaza i onda probaj!  Dobijes shake.  
   
  ![]()  | 
 |
![]()  | 
 |
    Post Reply  
   | 
  Page 123 38> | 
| Tweet | 
| Forum Jump | Forum Permissions  ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum  | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Topic Options
   
 Post Options
 Thanks(0)
 

   
   
   
 al' u zadnje vrijeme ga manje jedem, meni je najfiniji onaj kao u chashi , mislim da je dukatov, nisam sigurna.. 
   
, ili ste i vi malo zateceni?
 mala wrote:
, ili ste i vi malo zateceni?
   
