Savjeti - plan prehrane? |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |||
novica
Cita FAQ Joined: 11 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Prosinac 2010 at 12:10 |
||
da ne otvaram novu temu, iskoristit cu ovu!!
vec duže vrijeme citam ovaj site i malo po malo saznajem više o pravilnoj prehrani!! imam oko 73-72kg i š75cm, i zadnjih mjesec dana idem 3xtjedno na fitnes- tamo se stvarno ubijem, nekih 20min kardio, vježbe snage, istezanje!!! planiram poceti ostale dane vježbati barem 30min- u svrhu tesanja tijela i skidanja kila!! kako se hranim(zadnja 2 tjedna) ujutro voce, a rucak i vecera meso i povrce!! posni mi je ok s nekim drugim proteinima i povrcem, ali sam i s nekim dodatcima me tjera na povracanje, ali ne odustajem!! znam da mi fale međuobroci al nekako mi se nejedu :( što mi savjetujete? plan prehrane?! pozz, tnx Edited by novica |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ipak si prebacen u novu temu.
Jesi procitao FIT FAQ? Za dorucak ubaci whey + zobene + mlijeko. Napiši nam kako ti tocno izgleda rucak i vecera te zašto ne voliš međuobroke.. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
novica
Post Options
Thanks(0)
|
||
danas
R- pileca prsa i gljive na maslacu + kupus salata V- isto što i rucak otkrila sam kombinacije sa posnim koje mi odgovaraju posni + kiseli krastavci i paprika ..-.. + dimcek- sad jel to ok?! a međuobroke pmalo uvodim- neka jabuka! |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jabuka?! Jabuka ne može biti među obrok, treba biti proteina i masti ili ugljikohidrata! Jabuka ne može biti međuobrok Davor mode off |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|||
novica
Post Options
Thanks(0)
|
||
jer mi je fin, kuhala bi i na masti da je imam- jer sam mišljenja da su to prirodne masnoce koje nam ne mogu štetiti! ako nisam u pravu- usmjerite me, zato i tražim vaše smjernice! za pripremu koristim najviše 25g, a to je rijetko, inace oko š5g, hrana koju pripremam se ne kupa u masnocama Edited by novica |
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
novica
Post Options
Thanks(0)
|
||
hvala, maslinovo imam tako da cu ga poceti cešce koristiti, a mast nisam jela niti koristila zadnjih š0 godina!
možete mi dati neke primjere međuobroka? citajuci vaše jelovnike cini mi se da bi se ja udebljala dodatno, jer ne treniram tako cesto kao vecina ovdje- 3x fitnes i ubacit cu 2-3x jillian michcls- 30 days shred- jel ok? |
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
sto se tice jela..nemoj se bojat kcal. izracunaj si bazalni metabolizam i vidi koliko trebas realno kalorija unijet. neces se udebljat ako budes svjesno unosila hranu. |
|||
|
|||
novica
Post Options
Thanks(0)
|
||
jel mogu zobene sa mlijekom, nekim naribanim vocem ili suhim brusnicama?
kakao za kolace-onaj gorki jel njega mogu staviti u zobene? |
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
kakao ne moze puno stetit (onaj gorki u prahu) |
|||
|
|||
novica
Post Options
Thanks(0)
|
||
ujutro vježbala sa jillian
9h-2 jabuke š0:30 - zobene cca 40g, š š/2 dl mlijeka, malo kakaa i 2 suhe smokve š2:30 - oko š00g posnog, š50g dimceka, 2 kisela krastavca i š k.paprika ostatak dana salata s piletinom, kasnije još posng!! ok?? |
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kasnije uz posni uzmi i neke orasaste plodove al mislim da sve u svemu kalorijski nisi zadovoljila. |
|||
|
|||
novica
Post Options
Thanks(0)
|
||
a što mi savjetuješ da uzmem kao bjelancevine ujutro, za whey nemam trenutno love?
zaista nisam mlijecni tip, privikavam se na posni koji mi postaje ok, ali kiselo vrhnje, jogurti, tekuci jogurti mi ne pašu, probavala sam ih jesti prije nekih pol godine, al nije išlo- da pojedem nešto takvo treba mi kruh da ubije okus :( |
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja osobno sa zobenima mjesam bademe i lanene sjemenke, rijetko mlijeko (radije vodu) i ako se zazelim kakvu susenu vockicu ..al nisam medju "kompetentnima" na forumu niti vodim racuna o mrsavljenju |
|||
|
|||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |