IS - inzulinska osjetljivost |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
mima18
Cita FAQ Joined: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Srpanj 2010 at 22:34 |
||
Pratite li i kontrolirate li svoj IS (inzulin sensitivity,tj. inzulinsku osjetljivost)?
koliko brinete o tome i dali se opterecujete s time? Edited by mimaš8 |
|||
vjecnomlada
Cita FAQ Joined: 19 Studeni 2010 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pratim...jer imam inzulinsku rezistenciju....
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
trenutacno ne... ali mislim ju poboljšati kad krenem na definiciju
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hm... dodas jos visok tlak i hiperlipidemiju i BUM imas sindrom X ... ovo je bilo s med aspekta, kako se nosis s tim, susrecem dosta ljudi s tim, uglavnom starijih, zato pitam, pretpostavljam da si mlađa generacija, ili? |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ena kaj si ti dr ? ili ides u medicinsku il tak nekaj? pitam jer........sam vidio da baratas s tim doktorskim terminima i znas tog.......a i zanima me dal nosis bijelu kutu
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i mene |
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nisam jos Dr... dug je put do toga, ali da, nosim bijelo... :)
|
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne aparatic? |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
A kako ti pomaže da znaš inzulina u krvi? kakvi stixovi?
ja mislim na inz osjetljivost skeletalnih mišica |
|||
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
imam predispoziciju za dijabetes tipa 2 i s obzirom na gradju bilo bi i dobro kad bi pratila razinu inzulina. Od prekjucer pijem i krom pikolinat pa cemo vidjet kako ce tijelo reagirat.
imam doma neke stixove za urin.. pogledat cu navecer. znam da je ketone moguce ocitat a ostalo sto mjere nisam ni pokusavala zapamtit |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jel bi mogli onda reci kako oni sa odlicnom is izgledaju odlicno? rekli bi nekakvi cistokrvni mezomorfi |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
to ti je dosta neprecizno, ketostix thorn, pa koliko znam, tkao nešto Edited by Iluvatar |
|||
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
je, tak je, zato mi endomorfi sa lošom is izgledamo za k.. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |