Kofein tablete |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Prosinac 2010 at 16:48 |
|
Jeste li kada pili kofein tablete i što mislite o tome?
Ukratko o ovoj temi.. Karakteristike kofein-a: š. Povecava kocentraciju i budnost 2. Povecava izdržljivost 3. Pospješuje topljenje masnih naslaga 4. Energetski stimulans 5. Siguran i efikasan 6. Reducira umor Kofein i vježbanje Kofein ima tri glavna djelovanja na tijelo u odnosu na vježbanje. Kofein djeluje: (š) kao stimulans na centralni nervni sistem, (2) smanjuje prag stezljivosti mišica omogucujuci manji stimulans kako bi izmamili kontrakciju mišica, i (3) povecava mobilizaciju slobodnih masnih kiselina u protoku krvi. Slobodne masne kiseline dio su masnoca koje tijelo sagorijeva kao gorivo za mišica te su kao izvor energije od izuzetne važnosti za maratonce i druge dugoprugaške trkace. Kofein povecava korištenje masnoca kao gorivo i na taj nacin štedi ogranicenu zalihu mišicnog glikogena u našem tijelu. (MVP tekst) MVP ima u ponudi - Caffeine 200 - š00 tableta Cijena: 70kn Narudžbu možete izvršiti ovdje: MVP - Caffeine - 200 .. š00 tableta Da li ste kupovali kofein tablete i od kojeg proizvođaca? Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam dosad, ali mislim da su dobra stvar... vjerovatno cu ih kupiti za definiciju
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki nema tih kofeinskih tableta u fit shopu il ih ja ne vidim? |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
inace prije odlaska na kardio roknem espresso.. volim finu i dobru kavu. citala sam neki clanak od Kuliera o kofeinu i treninzima..ima na coolinarki kog zanima |
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sutra ujutro cu ih dodati u naš webshop.. Samo pitam da li vam izgledaju zanimljive..jer imamo deal s MVP-om. Budem vas cimnuo ovdje cim ih dodam. |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo možete napraviti narudžbu ovdje:
MVP - Caffeine 200 - š00 tableta Oni koji su u top š0 FITovaca imaju dodatni popust. Napravite narudžbu! |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E da sam bar prije vidio ovaj post Vec narucio od druge firme. |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Napisah da cu ih dodati danas.. još imaš kod nas dodatni popust.. pih.. i btw. kakav je to avatar? Ako bilo tko želi kofein tablete, neka slobodno napravi narudžbu! Edited by Zoki |
||
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
iz jedne knjige koju citam ovih dana i ne, nije horor nit išta slicno. te tablete kofeina su predobra stvar. odlican i jeftin booster i termogenik |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slažem se. Evo sada i kod nas možete izvršiti narudžbu.. |
||
|
||
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Također! |
||
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sada znate za ubuduce! |
||
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko mg dnevno uzimate kofeina? Ja sam poceo sa 300mg sada, pa do ljeta mozda i povecam..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja uzmem 400mg prije treninga... a sada negdje sam citao da je dobro uzeti i poslije treninga... sto vi mislite?
|
||
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije loše. također sam davno prije citao kako ekipa to radi. meni je mrsko uzimat bilo koji oblik kofeina iza treninga, osim cole recimo, to bih još mogao probaviti. |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |