Depiliran u teretani? |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | ||
ruri
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Studeni 2010 at 14:17 |
|
Ovo je moj prvi post, stoga lijep pozdrav svima. Moj
decko se bavi fitnessom, u zadnje vrijeme sve više, i naravno, sve više o tome i razgovaramo. I tu sad dolazi pitanje za vas, koje, po mom mišljenju, spada u pitanja taštine Dakle, on kaže da je vecina muškaraca u teretani bez dlacica na prsima, leđima i ispod pazuha. On sam se ne depilira, ali ocito da mu je to pocelo smetati, jer se eto valjda uspoređuje s ostalima. Rekla sam mu da se ne brije, jer ce imati još veci tepih. što vi ostali o tome kažete? Britvica? Vosak? Da ga vodim svojoj kozmeticarki? U stvari, što je važnije, kako muškarci o tome razmišljaju? Je li važno biti depiliran u teretani? Edited by ruri |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma kakva depilacija?!??!
ima i kod nas takvih, al ih izbjegavamo! |
||
will smoke your weed for food!
|
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
lijepo ti sa njim svojoj kozmeticarki pa ako mu se svidi neka covjek uživa u svom glatkom tjelu tako nezadovoljan nije ni tebi dobar
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav i dobrodosla..
hehehem neznam zakaj se osjecam prozvan komentirat Nije vazno biti depiliran u teretani, nema zbog ceg bit važno, sve je stvar osobnog ukusa i želja, niš drugo..... Meni ne smeta moj tepih s trbuha i prsa uopce, ali ga mislim skidat dolje, sve blize sam nekom izgledu i naziranju nekih 6 packa mozda i kak napredujem zelim to i vidjet, ovak se nis nit ne vidi, moze bit dodant moivacija kad zapne trening, a i urednije je, higijenskije, jedino nije zgodno to drapat dolje stalno, puno muke, i posla oko toga za kratkorocni rezultat |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kaj kad to napravim bus me izbjegaval? |
||
ruri
Post Options
Thanks(0)
|
|
O, hvala lijepa na tako brzim odgovorima :)
Pa ni ja ne mislim da on treba ili ne treba biti gol ko žabac, njegove dlake, njegova volja... pitam više zbog toga što on sam ima valjda nekakvog stida ili šta... mislim, ne od dlaka, nego zvati sad neki kozmeticki i pitati. Ili, ne daj Bože, priznati negdje pred svojim deckima da se depilira :) |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
oho! riješil bi me se!?!??! e ne može, furball! |
||
will smoke your weed for food!
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema depiliranja.. samo intimne dijelove
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hhahha, odvedi ga kozmeticarki, ako mu pocupa obrve, decko ti igra za drugu momcad .. salim se, to je njegov izbor, ok, ako je u pitnaju neka higijena, ima muških koji se stvarno puno znoje pa se depiliraju pod pazuhom , ali ja osobno preferiram prirodu, pa nek bude dlakav, bar je muževan , a ne postpererluk egotrip :)
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ccc... ena, a npr. ja ponekad cupam obrve jel sam muzevan?
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ruri
Post Options
Thanks(0)
|
|
LOL Imaš pravo... ali kad bolje razmislim... ja ne pokazujem plocice po teretani (he he, nije da ih imam, btw) ali ja svaki mjesec podliježem cupanju raznorodnom... i da vidiš kako momcic primijeti jesam li to zbavila ili nisam... a šta ne bi onda i on malo...? |
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam uvijek za depiliranje kod momaka, jednostavno mi je privlacnije s obzirom da ne patim na "muževnost" ali kao što svi rekoše, njegov izbor
|
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
da i onda kad onako kad to predivno izdepilirano poprsje izraste milimetar pa tebe zadere po dekolteu- Aa, ne hvala... gadno
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mimoza! |
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
da, ovako svi zavrse... , kaze, samo je htjeo malo obrve pocupat Edited by ena:))) |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne vidimo sliku
|
||
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |