rock it |
Post Reply | Page 123 9> |
Author | |
Mini star
Viden/a u gymu Joined: 05 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Studeni 2010 at 11:25 |
hmmm pa evo i mene
NESTO O MENI:sportom se nisam nikad bavila,zivciralo me to sta mi se niti jedan sport nije svidao i tako je prolazilo i prolazilo a ja sve deblja i deblja. Pocelo je tako da se vise nisam ni gledala u ogledali,sramila sam se sam sebe. A onda si pomislim ma cekaj cekaj pa to nije ono sta zelis,promjenit ces to,i tako sam krenula u tertanu i zaljubila se preko usiju. DA,volim tertanu,zeljezo osjecaj da sam jaka i tako jacala i iznutra.Mnogi iz okoline kritiziraju al neslusam vise nikog samo sebe.LOVE THE FEELING.. PAPICA: Relativno zdravo jedem jer mi to tatalno pase,prije me jako bolio zeludaca.Osjecala sam se kao da su mi baterije stalno prazne.Jedem puno obroka pa i do 7 na dan al zato male.No,tu i tamo skicnem nesto slatko i fino. UJUTRO:zobene sa vodom i wheyom MEDUOBROK:voce smiksam u jogurt RUCAK:uvijek neko povrce sa mesom il ribom i puno salate MEDUOBROK:posni sa bademima ili povrce iz rucka onda trening VECERA I PWM SKUPA:whey voda 200g posnog i spavanac TRENING:teretana svaki dan drugu grupu misica Prije sparava zagrijavanje š5min i onda naravno sta je taj dan na programu..i stvarno se ubijem da mi se fino tresu ruke i nozice... Najvise me muce noge jer su eto velike.. I jako volim radit na rukama,zezaju me da ce mi triceps bit veci od bicepsa I skora svaki dan vozim šh biciklu to mi je ljubav,odmorit se od svega i svaceg,to mi je za dusu.. |
|
Mini star
Post Options
Thanks(0)
|
MJERICE:
niska š,62kn,kilica teska 56kg ruke:28cm trbuh:7šcm guza:95cm noge:53cm |
|
Mini star
Post Options
Thanks(0)
|
Mini star
Post Options
Thanks(0)
|
svinjica
Cita FAQ Joined: 26 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
wow meni je super, guza za 5, noge mi se ne cine jake,
mislim ono lijepe su proporcionalne, bravo bravo |
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mini ti vec sad super izgledaš, sa malo vježbanja i malo na klopu pripazit bit ceš superiška
|
|
Mini star
Post Options
Thanks(0)
|
thanks cure..
moj cilje je smanjit body fat...nebi htjela bit neka mrsavica pretjerana |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
I hoceš...a nemaš niti puno posla...redovito jvežbanje i biti ce fenomenalno...iako si i sad za 5.....
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno da si otvorila svoju temu! Good luck sa željenom transformacijom!
Zajednicko nam je to što i ja volim radit na rukama i vec mi je smiješno kad imam veci biceps od nekih muških prijatelja......PAPCI Nego, gdi si ti tu našla 56kg da mi je znat! Odlicno izgledaš vec i sad, a vec sam ti rekla da imaš obecavajucu građu tamo kad si stavila prvu sliku! Edited by zika |
|
LiveStrong
|
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
neloše!
|
|
will smoke your weed for food!
|
|
Mini star
Post Options
Thanks(0)
|
imam ima zika moja,al rjesit cu ja to ccc
prije godinu i pol sam imala deset vise i skinula ih.. obozavam radit gornji dio ruke,prsa i ramena to mi je tako lijepo kad je oblikovano a ne pileca krilca |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo Da, meni je isto bitan taj dio tijela, nekako imam osjecaj da su u ovoj cijeloj prici zapostavljene ruke, leđa, prsa, uvijek svi pricaju samo o trbuhu, nogama i guzici! |
|
LiveStrong
|
|
Mini star
Post Options
Thanks(0)
|
da totalno zika..svi samo zele skinut trbuscic i imat plocise a gornji dio nista..
cak sam primjetila da me puno njih pita dal vjezbam bas zbog ruku,jer se vidi da nije od tipkanja po mobu i compu.. |
|
zika
Post Options
Thanks(0)
|
Da, meni isto tako. cak mi se naziru lijepo i prsni
|
|
LiveStrong
|
|
Mini star
Post Options
Thanks(0)
|
that is my girl bravo zika
|
|
zika
Post Options
Thanks(0)
|
Poslat cu ti veceras kad dođem doma na PM neke vježbe koje su mrak za taj gornji dio!
|
|
LiveStrong
|
|
Post Reply | Page 123 9> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |