Clean bulk & dirty bulk |
Post Reply |
Author | ||
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Studeni 2010 at 17:08 |
|
Da li bi neko bio ljubazan da me prosvetli oko ovih
pojmova. Koliko mogu da naslustim radi se o rezimu ishrane na masi. Al me konkretno interesuje na sta se odnosi? |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Logicno je, clean bulk= odeš na masu i jedeš cisto, bez junka, znaci držiš se strogo plana prehrane. Ne ulaziš u takozvanu debljozu, nego pratiš kako ti tijelo reagira, kakav ti je omjer dobivene miš. mase/sala
Dirty bulk= jedeš kao buldožer, jedino što pratiš je unos proteina (gledaš da ih dovoljno uneseš), ostalo šta uleti Uostalom, imaš jako puno tema na bodybuilding.com forumu na tu temu, dovoljno je da ukucaš u google dirty bulk vs clean bulk |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam trenutacno na dirty bulku recimo
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kak ti izgleda taj dirty bulk otprilike dnevno? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pazim unjeti što više proteina ( iako to kod mene nikad nije neznam koliko puno) i jedem sve što poželim |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
apsolutno sve ili.. ? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa zvuci dobro (ne za endomorfa )..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
apsolutno sve :) da se razumjemo, ne poželim mcdonalds i cipseve, ali bilo koje druge vrste poroka (kolaci su svakodnevica, slatko kad god mi padne na pamet itd its) kad poželim |
||
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |