plizz help |
Post Reply |
Author | |
tascha
Cita FAQ Joined: 08 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Studeni 2010 at 19:07 |
bok,
htjela piati za savjete. Visoka sam š63 cm i imam 54 kg. Inace sam mršave građe, al od malena imam taj trbuh (baby špek). Bavila se dugo sportom al taj vražji trbuh nikako da ode... Pazim i na prehranu i puno se krecem Molila bih za savjete za treninge |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav, i dobrodošla na forum........
Stvar je samo u prehrani, vjerovatno ne paziš tolko kolko misliš da da.....Imala si ga i dok si aktivno treninirala? |
|
tascha
Cita FAQ Joined: 08 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na dobrodošlici,
da imala sam ga i onda...to jednostavno nije prolazilo radila i duge crobne treninge, trbušnjake al nikad nije bio "pravilo" ravan |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stegnut prehranu i dotjerat, nema druge, iako mi je malo bedasto da ko mlada cura, veliš mršava i trenirala da može imat škembicu u tim godinama kad si imala još šš5,š6,š7......mislim da je to više subjektivan osjecaj neg objektivan......
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma genetika kod nekog ide lakse kod nekog teze
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se, zato velim da ce morat više zapet oko prehrane, ali i oko treninga |
|
tascha
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na savjetima...
i ja mislim da jednostavno moram prehranu skroz na skroz promijeniti pa da bi posigla rezulate.. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
moras
|
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
tako je poslušaj zmaja i phoenixa, sredi prehranu, složi trening i pokušaj se što više držat pravila a sad sve ovisi koliko ce ti trebat da nešto promijeniš jer sve ovisi o tvojoj genetici...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |