anticelulitne kreme vs. masti |
Post Reply |
Author | |
auidq7
Viden/a u gymu Joined: 24 Kolovoz 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Kolovoz 2007 at 22:36 |
bili doslo do ucinka ukoliko bi masna podrucja mazao sam kremama protiv celulita (nemam celulit samo masne naslage) npr. vischy lipometric ! i dali bi imalo kakve stetne posljedice mzanje tom kremom !ma masno podrucje oko trbusnjaka mislim!
|
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne vjerujem u ucinak tih krema u tvom slucaju i iskreno mislim da je to bacanje novaca. Tvoj problem rjesiv je jedino kombinacijom treninga i prehrane.
Edited by fitnessHr |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne bi doslo do nikakvog ucinka, a ni do stetnih posljedica. Jer celulit nije isto sto i masno tkivo. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Masno tkivo ces skinuti samo dooobrim znojenjem. Ne postoje cudotvotne kreme koje ce te rijesiti masnog tkiva, zato tenisice na noge i na vjezbanje! |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma sam vi kupujte te kreme ak imate para na bacanje, zasto ne? ;)
|
|
Body_And_Mind
Viden/a u gymu Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znojenje,draga moja,samo znojenje,kakve kreme |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ne vjerujem u te kreme...samo bacas lovu...probaj bolje sa vjezbanjem, puno vode, zdrava prehrana.... ali to je samo moje misljenje....;)
|
|
krijesnica
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
Te kreme su ti vise za vizualnu korekciju, ja koristim od Afrodite one kreme (Cecropia, Guarana..), namazem si noge prije treninga i mogu ti rec da dosta pomaze. Znam da celulit nije potpuno nestao, ali se puuuno manje vidi - ako nista drugo, vise mi nije bed prosetat po plazi! KOza mi je ravnija i zategnutija - na guuuzi i nogama. Naravno, redovito idem na trening, 3 puta tjedno.
|
|
Life is like a box of chocolate. U never know what U R gonna get.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |