traži se savjet.. |
Post Reply |
Author | |
becky87
Cita FAQ Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Rujan 2010 at 22:56 |
Pozdrav svima!
Imam jedno pitanje, pa bih bila zahvalna na pomoci...inace treniram nogomet vec duže vrijeme (s malim prekidima), išla sam u teretanu neko vrijeme također, trcala, i prehranu promijenila dosta, itd....ali nikako da skinem trbuh (i to najviše donji), jel to stvar do metabolizma ili? Stvarno sam vec proucila dosta toga..ima tko kakav savjet??? Unaprijed hvala.. |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vrlo vjerovatno nije prehrana promijenjena u toj mjeri da
bi došlo do toga........napiši menu pa možemo konkretnije rec |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, najcešce je u tome problem, pogotovo kod trbuha :) A vjerojatno ti je to malo kriticniji dio pa ceš morat malo više zapet.. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
becky87
Cita FAQ Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
..eto proucila sam još malo clanke vezane za prehranu, pa cu pokušavat i dalje...
Hvala na odgovorima i pohvala na stranici! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |