piltes? |
Post Reply |
Author | |
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Rujan 2007 at 19:19 |
Ima li netko mozda saznanje o tome gdje se moze upisati tecaj pilatesa...po kojoj cijeni...ili samo gdje bi se mogla raspitati oko toga?
Hvala..... |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
pilates... u kojem gradu? u zagrebu npr. imas crobik centara skoro pa na svakom kvartu. prosjecna cijena ti je oko 200 kn 3x tjedno
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda se nisam dobro izrazila...nebi trenirala pilates...nego bi htjela nauciti tehniku..jer mislim da je to dobro za moje zanimanje...moze zg, rijeka, pula...nije bitno.... znam da trenirati to mogu u gotovo svakoj teretani ili crobik centru... pa ako netko zna....hvala....
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probaj kontaktirati Mirelu Anic, ona je bas certificirana instruktorica:
http://www.bm-pilates.com/index.php?option=instruktori&m eniID=instruktori&lang=hr#mirela Edited by Mr G. |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
ok...hvala lijepa...budem....
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
sori, krivo sam skuzila |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nema problema....
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |