Irššš;n Gym - narucite |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Veljaca 2010 at 10:54 |
Iron Gym je odlican multifunkcionalni fitness rekvizit s kojim
cete ojacati mišice leđa, prsa, ruku i trbuha. Uz zgibove s kojima cete
dobiti "popularni" trokut, s Iron Gym-om možete izvoditi trbušnjake,
duboke sklekove te dipseve.
Vidjeli ste da smo pustili u prodaju, stoga rezervirajte svoj Iron Gym ovdje: -> Iron Gym - narudžba Osobno ga koristim u svom kucnom treningu i odlicno mi dođe! Ima zainteresiranih? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Johnny_23
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
jel mi mozes rec kolko je siroko to da znam dal ce mi pasat na stok, narucio sam dns, pa pise da ce zvat prie radi potvrde narudbe, nisam se sjetio prvo pitat kolko je siroko :D
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na deklaraciji piše: "fit all standard door frames (24-32 wide)" inches..
To je u cm: 60-80cm. Goran ti je vec odgovorio, no evo i ovdje za ostale. |
|
|
|
Johnny_23
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
xD kak je to standard, moja su 90 pa jedva prodem kroz njih xD
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo sam izmjerio, širina vrata (unutarnjih štokova) kod mene su do 80cm. Imaš sigurno u stanu / kuci neka vrata sa standardnim mjerama. Edited by Zoki |
|
|
|
Johnny_23
Post Options
Thanks(0)
|
sva su ista :D omfg ubicu se, vec sam se ponado da cu napokon imat nest za zgibove radit :/
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
u parkic i deri |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Johnny_23
Post Options
Thanks(0)
|
a imam doma okvir od ljuljacke, al hladno mie jos za to ^^a i dok odem na dvoriste i vratim se unutra ode interval :/
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe, a dobro, eto proljeca još malo
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe.. bas.. Gym, kod nas u Ri, u park heroja na trcanje.. to je inace jedan od najboljih parkova za trcanje.. tamo su i nogometasi Orijenta i rukometasi Zameta uvijek trcali.. i jos ima za zgibove i sve
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
nego, sve cešce sam tamo, pogotovo u onom malom parkicu na zgibovima (ok, više na pokušajima zgibova) smiruje... :) |
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A uskoro cu i ja.. park heroja je za trcanje najbolji.. uzbrdice, nizbrdice, ravnice.. i jos pjesak podloga Ali je bome i naporan..
|
|
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
evo danas probao Iron Gym... bome moze izdrzati mojih 95kg.. veoma je spretan
|
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Eto.. Odlicno! |
|
|
|
frbi
Cita FAQ Joined: 09 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo sam ga sad narucio nadam se da cete me brzo
kontaktirati jer radim zgibove s onom sipkom sto se zavija na štok od vrata i nisam previse zadovoljan s njom,a za ovu sam cuo da je pouzdana i da ne ostecuje vrata tako da jedva cekam |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlican je Iron Gym! Mi smo oduševljeni. On kad vježba, ja kad ga gledam.
Edited by Ann |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |