Zapeceni karfiol |
Post Reply |
Author | ||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Rujan 2010 at 12:10 |
|
Meni je karfiol na ovaj nacin najbolji, stvarno uzivam u
njemu kad je tak pripremljen karfiol se skuha da omekša, posolim ga, pobiberim i zacinim kak god hocu i kad je kuhani posipa se sa krušnim mrvicama, , ja sam na slici sa samljevenim zobenima i pukne u pecnicu i zapece dok ne dobi zlatnu boju. (moj na slici je bio malo zaboravljen u pecnici ali bio je odlican :)) ) Edited by The Phoenix |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ga jedem zapecenog sa vrhnjem i jedni jajetom
bez zobenih i krušnih |
||
will smoke your weed for food!
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidiš dobra ideja ova s jajetom, bum probal, ovo s vrhnjem
bum preskocil jer sam picajzla |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni je super to
al kad si sam napravim jerbo, moja stara previše naulji vatrostalnu, a ja uopce skoro, tj, ja stavim samo malo maslaca |
||
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Heheheehe to mi je poznato sa preuljivanjem, najviše me
alergija hvata kad ljudi ulje tijesto i vodu dok kuhaju tijesto, plikove dobim odmah |
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
pricaj mi, tak moja cura... i onda još dok skuha tijesto, zalije ga uljem
|
||
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
smiksaj posni s malo vode tek toliko da bude više tekuce i jajem i time prelij |
||
Strong is the new skinny.
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
E to je ta kombinacija.Taman imam još jedan karfiol u friđu za isprobat.thnx |
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
twas my pleasure
|
||
Strong is the new skinny.
|
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
upravo jedem s posnim i super je
|
||
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |