Soja |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
invisible fairy
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Srpanj 2007 at 08:47 |
Koliko ste upoznati,je li ko jede ,pije...
Ja pijem ponekad mlijeko jer sam procitala da previse ispire kalcij iz kostiju/bhm i znala sam jest pohanu,fina mi je . |
|
®ivot nece prestati ovdje,bez obzira sto covjecanstvo ucinilo. JEDINO cE SE cOVJEcANSTVO VRATITI NA NI©TAVILO iz kojeg je i doslo.Ako se ne promijenimo...
|
|
invisible fairy
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
znaci niko ne jede ne konzumira!?;;;;
|
|
®ivot nece prestati ovdje,bez obzira sto covjecanstvo ucinilo. JEDINO cE SE cOVJEcANSTVO VRATITI NA NI©TAVILO iz kojeg je i doslo.Ako se ne promijenimo...
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Osobno ne konzumiram soju.
Procitaj o soji vise ovdje: https://www.fitness.com.hr/prehrana/nutricionizam/Soja.aspx |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
imam odnos prema soji kao moji straci prema whey-u, dakle nisam informiran, a procitao sam neke "lose" efekte soje negdje, pa sam suzdrzan. A ne da mi se citati o soji jer sam zadovoljan mojom sadasnjom prehranom. |
|
invisible fairy
Post Options
Thanks(0)
|
odakle su ovi podaci ,ja nisam nikad naisla vise sam pozivinijeg cula .Dosad!
sad sam se i pripala :::::::: |
|
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam informiran previse o tome , tj. nisam uopce
Ne konzumiram soju jer smatram da je ovakva moja trenutna prehrana ok |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
malo istrazi (na netu) ... meni se neda |
|
nobody
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam prije jeo neke pljeskavice od soje,ali uz soju je bilo unutra dosta toga(soje je bilo oko 20%) tako da sam odustao...i presao na tunu :)
|
|
invisible fairy
Post Options
Thanks(0)
|
a super sad pijem zobeno mlijeko nadam se da nije bas i ono stetno ,,, pogledat cu malo po net u;))
|
|
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne jedem soju, ali eto igrom slucaja sam dobila nekih 20 dag tzv.sojinih ljuskica. Jucer sam skuhala dio za probu i same po sebi su bljutave skroz, pa sam napravila neki kakti umak od toga i paradajza i zacina. Nije bilo lose, ali ni super.
Jel radi ko kad te ljuskice? Ak da, podijelite kakav receptic sa mnom. Po mogucnosti sto jednostavniji. Zao mi je bacit. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bas! |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Od toga ti se rade fasiranci. Nemam pojma kakav je recept jer ne jedem pohano, ali znam da idu krusne mrvice jos u to i valjda jaje.... Ma nemam pojma! |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, nasla sam na netu bas neki recept za te fasirance, ali inace nisam ljubitelj fasiranog u tom obliku, pa brijem da to ne budem isprobavala. Fala svejedno. Mislim da cu napraviti fejk bolonjeze od toga, samo ne smijem reci ostalim ukucanima da budu bile fejk |
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam cuo da u soji ima puno estrogena pa muskarcima nije preporuceno puno je jesti jer im pocnu rasti grudi dok curama to nije problem,dapace.
pa vi odlucite... |
|
Mihaela
Viden/a u gymu Joined: 10 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Ma je! Kak da ne! Imam na laptopu neki recept sa zobenim pahuljicama i mljevenim purecim mesom pa bi mozda mogla zamijeniti zobene sojom. Recept je suuuuuper! RAdi se mesna struca! I prefina je! Stavim ti recept kad upalim laptop. |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |