big boobs |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
lora
Viden/a u gymu Joined: 13 Srpanj 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Srpanj 2007 at 13:12 |
ej!jel netko cuo za nove zvake big boobs?
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
A nemoj me zezat da se tako zovu lol Odvalio sam se sad od smijeha |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
MA DAAAAAAAAAAAAAJ! |
|
lora
Viden/a u gymu Joined: 13 Srpanj 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
aha,ja cula i planiram ih probati! |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta su to neke silikonske?
|
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
exploziv
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm.....i kakav je plan?? |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
di to ima za kupit? ja nisam vidla
|
|
inesica
Viden/a u gymu Joined: 23 Srpanj 2007 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
hej pozz svima vidjela sam temu, pa eto, da i ja nesto napisem ja sam probala te zvakalice, i meni su sasvim ok. budem vidjela kroz 3 mjeseca dali ce ista biti od toga a koliko znam, mogu se kupiti na kioscima Tiska ajd mi se pridruzite, pa da vidimo dali ce biti uspjehaili
|
|
smrdljivko
Viden/a u gymu Joined: 24 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
big boobs, to cu svakako provati! i btw ive_ri da li si ti regan na croportalov forum? |
|
Vat cha lukin et?
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
da
jesi ti isto? hajduk š99š mozda? |
|
|
|
smrdljivko
Viden/a u gymu Joined: 24 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne ne ja sam ti novi na CP-u Furious, mislim rego sam se ima 3-4 mjeseca bezveze, a na forumu sam tamo ozbiljno tek 3-4 tjedna, vec sam skupio dva upozorenja, ali uglavnom na gluposti nisam nis lose mislio!
Edited by smrdljivko |
|
Vat cha lukin et?
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Aha, ok, uzivaj
|
|
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
citam u novinama "zabranjene zvake za povecanje grudi se prodaju na kioscima"
(24 sata) navodno da postoji neka kineska,japanska il neka druga kosooka biljka unutra za koju se ne zna kakva svojstva ima , a zvake sluze stvarno za povecanje grudi , mada meni to nije jasno pa se vi muski sprdajte i isprobavajte |
|
inesica
Viden/a u gymu Joined: 23 Srpanj 2007 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ah, novine pisu sve i svasta. Meni su zvakace sasvim ok. Ako nista drugo, barem su sada svi culi za njih, ha ha
P.s.Jedva cekam da prodje vrijeme, pa da se oni uvjere da one stvarno djeluju....
P.s. Moj dragi svaki dan je sve nasmijaniji i nasmijaniji, naravno, ..... i zadovoljan... |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ti jedva cekaj inesice , zvakace su danas povucene iz prodaje
kolko sam ja shvatio pricu nisu pokrenule novine , vec ministarstvo zdravstva i tako nesto... Edited by Lega |
|
divljakusa
Cita FAQ Joined: 29 Srpanj 2012 Location: ZAgreb Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
jesu ti pomogle na kraju te zvakee..i dalii ih ima jos u prodajii??
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |