ljeto nam se vratilo |
Post Reply |
Author | |
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Srpanj 2007 at 18:32 |
ej ljudi novi sam na forumu al ne i u teretani i po pitanju prehrane al me zanima kaj cete vi radit prek ljeta kaj se tice treninga?
|
|
ica-beograd
Viden/a u gymu Joined: 24 Lipanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja nastavljam da treniram...pa leti je lakse,meni bar.... Leto pruza toliko mogucnosti...pa ko hoce da smrsa moze vrlo lako. Sva hrana koja je zdrava i ne goji nam je na dohvat ruke,pijace su sada pune voca i povrca! Dalje...voznja bicikla,rolera,plivanje u moru ili reci,...na kraju krajeva i trening u sali,sto da ne? Jos ako je klimatizovana,kao sto je moja,e pa to je super! Nema odmora dok ne postignem sta zelim,mada naravno,leti je sve malo opustenije... Pozdravcic |
|
Koja je razlika izmedju skole i zivota? U skoli dobijete lekciju,a zatim vam daju test. U zivotu dobijete test koji vas nauci lekciji.
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trenira se evo, ja bio napravio malu pauzicu od dva tjedna prije, ali sad ovaj tjedan sam bas ono in, uzivljen totalno , tako da sada krecem malo zesce
Jedino sta mi je malo bed po ljeti sta imam uvijek nekako osjecaj da mrsavim, a i inace sam jako zeznut tip za dobit mase Al eto papa se kako treba i sve, trenira se, spava se dugo, super je to kad nema skole |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
D.R.
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja obavezno laganini fitness, ali posto sam na moru radije se isplivam i nauzivam u moru, odbojka na pjesku i to...
Nista vise... |
|
Kvaliteta je dostigla svoj najpotpuniji oblik: pro.nutrition
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
IVE, KAKVA SLATKA MICA MACA!!!!! Zene si osvojio! |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
a muskarce razocarao?????? |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma imam jedan super avatar, isto s macom , ali je gif, ali je prevelik po kriterijima foruma, moram ga samo smanjit a da ostane gif (animacija) pa cu ga stavit
Uglavnom , to je jedan mali macak koji radi sklekove , ful zakon A inace ful volim zivotinje, tako da uvijek imam neke zivotinje na avatarima Edited by Ive_ri |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Evo, malo sam se poigrao sa velicinom avatara i sad je ok
Kako vam se ovaj svidja? To je taj o kome sam govorio , onaj prije bio samo privremeno hehe |
|
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
OVAJ JE JOš BOLJI!!!!! SLATKICAAA!
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam ja macka doma pa dodji k meni, znas kak je sladak !!! |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Imam i ja macka, moj je isto ful cakani
|
|
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
SRAM TE BILO! |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
E sta sve necu ovdje cut |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |