Debljanje / Trening |
Post Reply |
Author | |
mario1993
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Kolovoz 2010 at 21:58 |
Pozdrav svima.
Posto se nerazumijem u debljanje kalorije i slicne pojmove zelio bi da vas pitam par stvari tacnije da mi objasnite Prilicno sam mršav 4-5 kila ispod prosjeka možda i manje kazu mi drugovi da sam mršav zato sto u organizmu imam neku kiselino što brzo preradi sve sto sam pojeo a da deblji ljudi imaju je manje te oni sporije prerađivaju (vare) pa da se debljaju I kad bi zelio nabiti misicnu masu moram uzet puno ugljenih hidrata u sebe i raditi vježbe na odredjenim djelovima tjela npr ruka.. I kako najbolje da uzimam UH i neke elektrolite nerazumijem Te da li je dobro uzet neki izotonicni napitak kao sto je red bull ili nesto takvo pa da radim na rukama kako bi ih nabijo ? Hvala unaprijed. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo kreni s citanjem FIT FAQ-a pa onda .. kako dobiti na kilaži?
Inace.. odgovor je vrlo jednostavan.. Ako želiš kile, više jedi, povecaj unos hrane - samo pripazi da baš ne bude š00% junk. Kad sve ono gore procitaš, pitaj ako ti nešto nije jasno. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Debelii
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ta kiselina ti se nalazi u želucu :
|
|
mario1993
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa dal je istina da neki ljudi popicu casu vode i debljaju se a nekima nepomaze ni vol peceni ?
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno, a ako popiju mineralnu vodu, dobiju dijabetes tipa 2 Edited by soner_9393 |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
istina je da nekima se više vidi a nekima manje,ali to je gotovo nikakva razlika...i ne smije ti to biti izlika |
|
KneLe
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
budi zahvalan što imaš brz metabolizam...jedi po 2kg
jagjnetine na dan i neceš biti debel...a debeleli ljudi imaju spor metabolizam i hrana se dosta dugo vremena zadržava u njima... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |