teretane u Rijeci |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Veljaca 2007 at 23:36 |
ima li ovdje itko iz rijeke pa da malo konkretno popricamo o teretanama ovdje u Rijeci ? Takodjer bih pitao nesto u vezi drugih sportova ako ima ovdje netko iz ri! Ja idem vec godinu dana na kantridu u teretanu i cini mi se super ima trenere ozbiljne i sve, prije sam bio u jednoj teretani u centru di je sve bilo vise onako neozbiljnije, pa ako ima koga mozemo popricat
Edited by Ive_ri |
|
deana
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
A di si bio, u Championu? Ja idem samo na crobik i to u š54bpm...prije sam isla u blue gym i u champion, i nesto malo u cosmo, ali sada kako radim, a idem 4 puta na crobik, ne stignem u teretanu...a i bilo bi mi previse financijski... Od bratica sam cula da je na Trsatu najbolja teretana..i da su super treneri...za na Kantridi ne znam kako je...moze biti da je isto ok... Edited by deana |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, bio sam u championu, ali ova na Kantridi je puno bolja mislim da je medju najboljima u Rijeci ima puno prostora, odlicno je opremljena, ima dobro osoblje i sve je jednostavno super
|
|
krki
Viden/a u gymu Joined: 16 Svibanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav! ja sam inace bio zadnji put pred jedno 3 god u teretani, u gradu ako se ne varam ime je bilo skorpion, onako, mala teretana, nisam bas bio zadovoljan. A cini se da bi opet trebao ic, nakupilo se kila jel , pa ako znas za preporucit neku teretanu u blizini d. vezice? Isto tako, jel ima di tu u Ri (po mogucnosti takodjer u blizini d. vezice) da se moze ic trcat ? |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
A sad , ja ti neznam bas taj dio, ja sam s Bivia inace, a tu mogu lijepo uz plazu trcat pa je fora, a tamo na Vezici mozes jedino kraj ceste jer jednostavno nemas di drugdje, jedino sta ima onih par malo manje prometnih mjesta tamo di su oni parkovi i to pa mozes tamo
A sta se tice teretane, isto ti ne bih znao, cuo sam da ima neka na trsatu, a bas na donjoj vezici mislim da i nema, ali tko zna Ali Trsat ti je relativno blizu, a mozes ic i u grad, nije ti toliko daleko |
|
banana
Viden/a u gymu Joined: 29 Svibanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
cula sam i ja da je na trsatu odlicna teretana! u sklopu dvorane mladosti! |
|
x_sport
Viden/a u gymu Joined: 13 Lipanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav
svima! EDIT: smanjen font Edited by Zoki |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
x_sport dobrodosao
Radujemo se tvojim postovima i slikama. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodosao
Ja sam prije trenirao u Championu , a sada sam u Scipionu (dosta mi je blize, pa mi je pogodnije) i stvarno u Scipionu imaju najbolje osoblje kao sta si i ti primijetio i sve je super, vidi se da se ulaze, stalno se prosiruju, kupuju se nove sprave itd. |
|
x_sport
Viden/a u gymu Joined: 13 Lipanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slazem se sto se tice prosirenja i kupovanja.. Mislim da bi tako trebali svi zbog povecanja konkurencije i opcenito ponude. Jos samo kad bi ljudi vjezbali malo vise a ne samo kad stize ljeto, bilo bi super... Mislim to mi ide na zivce ful, jer nahrupe i kvare atmosferu..al eto. Jos da ima vise zena koje aktivno dizu......eh..Pozdrav! |
|
banana
Viden/a u gymu Joined: 29 Svibanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
imate li iskustva sa onom relativno novom teretanom na Mlaci? cula sam da je odlicna, nema guzvi, cista, odlicno opremljena... |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam isto tako cuo ko i ti, ali osobno nisam bio tamo, tako da ti ne bih znao konkretno rec
|
|
x_sport
Post Options
Thanks(0)
|
Takodjer i ja cuo, ali nisam bio pa ne znam.
|
|
aligatory
Viden/a u gymu Joined: 27 Rujan 2007 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na osnovi vlastitog iskustva mogu svima preporuciti SCIPION na Kantridi. šta se osoblja (trenera) tice vrlo su strucni i profesionalni. što se tice higijene u svalacionicama (mislim na zenske) i u samoj dvorani na zavidnoj su razini. |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Opa znaci dijelimo istu teretanu , mozda se i znamo |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
mala buca
Viden/a u gymu Joined: 17 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hi ekipo! Sada sam malo prosvrljala po netu i pogledala taj Scipio koji mi je blizu. Imam par pitanja? Ovakva je situacija, - udebljala sam se desetak kg, pola skinula, pola preostaje. Vjezbam kod kuce, ali mi treba veca disciplina pa sam se mislila tamo upisati na fitness. Vidim da nude basic i standardni program - u jednom trener nadzire, u drugom ne. Kako sam ja studentica ne mogu si priustiti ovaj s nadziranjem, pa vas pitam ima li smisla ici ako necu biti pod nadzorom. Nekako mi je interesantan jedino bicikl, traka za trcanje i to.... ( kod kuce vjezbam trbusnjake i sl.) Molim odgovore!
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |