Davor23 - gdje je? |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Lipanj 2010 at 16:50 |
|
Gdje nam je nestao Davor23, nije valjda da se covjek primio knjige?
Jel tko s njime u kontaktu? Davoreeeeeeeeeeeeee, javi seeeeeeeeeee |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Primio se knjige! Vidim mu po statusima na fb.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Primio se on karijere, odustao od fitnessa.. |
||
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne bih ništa insinuirao, ali neki dan naletih na clanak..
Edited by Lega |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pre jako, ali pojavi se na fejsu tu i tamo pa izgleda da se uvatija knjige |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
davoreeee sine???? pa gdje si???? znas da sam ja htjela ovu temu otvorit i za gym... nekako je nema ... a ni davora javora :))) opet dijeli bombone djecici po parkicima.. vidjela ga ja
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Davor23 se primio knjige i ne pušta!
Vi koji se cujete s njime preko emaila ili MSN-a, dovucite ga ovdje i neka nam kaže na kojoj je kilaži! |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo, vidim davora ulogiranog na forum - nadamo se da ce se javiti..
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ekipa, jel netko vidio Gym_girl - možda se kupa jer je lijepo vrijeme, jel se tko cuje s njom?
Odoše nam moderatori k vragu.. Gyyyyyyyyyyyyyyyyyymkaaaaaaaaaaaaaaa vrati seeeeeeeeeeeeee! |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
eto me, eto me!
Malo me komp zeza, malo bila u Zadru i tako...al tu sam ja |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajde drago mi je, nadam se da si se malo odmorila.. Kako je bilo? Vec sam se uplašio da si se uhvatila punom snagom plaže i sunca.. Ljudi te traže jer se osjeti da te nema! |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
aaa lijepo
Pa neceš vjerovat, kupala se još nisam To je tako kad živiš na moru, valjda ne cijeniš ono što gledaš cijele godine Ma ne, neda mi se nekako...nemam pojma, meni ljeto nije nikakva velika promjena osim što mi napokon nije zima Kratko sam bila dole, imala sam vjencanje neko...a na neki duži odmor necu ni ic... radi se, i trenira se - naravno, manje i manje intezivno al sad je još veci gušt kad ima manje ljudi Sad se moram malo u teme ušaltat... A Davor nam je stvarno nestao..mogla bi ga potražit malo, nije mi daleko |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Posebno oko parkova |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe ma ne ne, sad je po plažama, djeca su se tamo preselila |
||
||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gymka se vratila
|
||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
morala sam se vratit jer sam pocela brljavit sa svim i svacim, cijelu zimu se držim i sad pred ljeto pocela pucat, još malo pa ce me bit sram na plažu doc sad malo vrtim ove motivacijske fotke |
||
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |