odjeca za fitness |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Lipanj 2010 at 11:13 |
|
buduci da je prošlo ohoho otkako sam neku temu otvorila... napišite svoje najdraže krpice za fitness.. ja osobno preferiram nike robu , premda adidas i puma isto nalazi mjesto u mojoj torbi za teretanu :)
trenerka donji dio: nike dry fit majice: nike , adidas dry fit, nike kompresijska za cardio tenisice: nike shox rukavice: nike nije da preferiram rozu boju.. al eto, lijepo izgleda :)) Edited by ena:))) |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ena, ove zadnje Everlastove rukavice su za MMA a ne za fitness, imam ja iste al crne
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma nije mi htjelo ucitat drugu sliku a nije mi se dalo ove izrezat pa ponovo ucitavat.. znate na koje mislim.. thee..
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
isss kakvi mi idemo na trening... pa šteta bi bilo takvu lipu robicu pocepati
|
||
Strong is the new skinny.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Inace treniram u najobicnbijim pamucnim majcama i kratkim hlacama ( po mogucnosti isto pamucnim)
ali imam za zimu ovu majcu s dugackima i ove tajce (plavu majc- ni meni se ne da tezati sad :D) I ove |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E jesmo fensi Dolje starke, kratke hlacice pitaj boga kolko stare al su mi omiljene baš zato jer su izderane, gore majice mojih old skul bendova, magnezij kreda i gurtne
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Simple, to je to Majica obicna, kratke hlace, starke/nike neki od 300 kn i to je to. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
+ donji dio trenerke ili tajice + neka sponzorska poderiva majica koje mi nije žao ako bude na rupe posli treninga |
||
|
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
super su te kompresijske majice ... malo su skupe , al našla sam u sportleru u trstu su bile snižene na š5 eura kratki rukav, za trcanje i cardio mama:) |
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
ah da, i ovo po potrebi
baš sam fensi. |
||
|
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma nije da smo si fensi nego eto.. netko pati na štiklice i šminkice, a ja patim na trenerkice.. imam ih mac mac.. uglavnom se smucam po intersportu, sportleru, nikeovim ducanima, a u zadnje vrijeme opasno po ebay-u |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Rukavice NIKE
TENISICE REEBOK (jedva cekam da se unište, da kupim druge, dobre su, ali dosadne) DONJI DIO TRENIRKE- NIKE DRY FIT SPORTSKI GRUDNJAK (TRIUMPH TRI ACTION ILI LISCIN PAMUcNI, PRVI JE cVRšcI) i neka uska majca ILI ONI TOPOVI SA UGRAĐENIM SPORTSKIM GRUDNJAKOM, sve cvrsto i usko i lijepo Joj, baš sam inspirirana, idem pronaci neku dobru kombinaciju za danas. Baš krecem u teretanu. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da da poznate su mi takve, zapravo, jedino takve i vidim po gymu cure ko caksi su rijetka pojava
|
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
u gymu |
||
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
khm da |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slatko |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |