New Posts New Posts RSS Feed - Encilade s piletinom (R)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Encilade s piletinom (R)

 Post Reply Post Reply
Author
Deni View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 01 Studeni 2009
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 136
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Deni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Encilade s piletinom (R)
    Posted: 27 Travanj 2010 at 14:04


Sastojci:
  • 4 šalice pileceg umaka
  • 4 ocišcene šnicle pilecih prsa
  • š nasjecena jalapeno paprika
  • š cešanj cešnjaka
  • 340 grama salsa umaka
  • š šalica nasjeckanog nemasnog cheddar sira
  • Pola šalice nasjeckanog nemasnog Monterey Jack sira
  • Pola šalice svježe ubranog peršina
  • 60 grama suhih crnih maslina iz konzerve
  • 300 grama tradicionalnog encilada umaka
  • 300 grama zelenih cili papricica
  • Meksicki ljuti umak
  • Cayenne papar
  • Sprej od biljnog ulja za kuhanje
  • 8 kukuruznih tortilja (dugih otprilike desetak centimetara)
Priprema:

Namjestite temperaturu na 425 stupnja. U tepsiju srednje velicine stavite umak, piletinu, jalapeno papriku i nasjeceni cešanj cešnjaka. Neka se sve zajedno pece jedno š5 minuta ili dok piletina ne popuca. Nakon što je gotovo, procijedite piletinu hladnom vodom i lagano je nasjeckate na male komadice. Pomiješajte salsu i mješavinu stavite negdje sa strane. U odvojenoj posudici, ukombinirajte cheddar sir, cetvrtinu šalice Monterey Jack sira, peršin i masline; stavite sa strane. U veliki lonac na srednjoj toplini stavite encilada umak, dodajte ljuti meksicki umak i cayenne papar za okus. Miješajte dok ne prokljuca. Stavite sa strane. Premažite tepsiju dimenzija 25 x 35 cm neprijanjajucim sprejom. Tortilje stavite u mikrovalnu na pola minute. U središte svake tortilje stavite mješavinu sireva s maslinama i peršinom i piletinom, zarolajte i stavite u tepsiju. Ostatke iz posudice razbacajte po površini. Dodajte umaka, zatim dodajte još cetvrtinu Monterey Jack sira. Pecite 20 minuta. Servirajte s ostatkom umaka na tanjur.

Nutritivna vrijednost (4 porcije):
  • 528 kalorija
  • š4.3 g masti (6 g zasicene masti)
  • 47.7 g ugljikohidrata
  • 52.š g proteina
  • 7.9 g vlakana
Izvor www.building-body.com
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator


Joined: 19 Studeni 2006
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 5840
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Travanj 2010 at 20:16
To je to.
Hvala na receptu. Zvuci njami..
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
jole00 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 30 Travanj 2009
Status: Offline
Points: 83
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jole00 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Travanj 2010 at 23:58
kakav je to pileci umak?
ovi svi sirevi se mogu nabavit u zg u supermarketima?
Back to Top
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama
Avatar

Joined: 09 Studeni 2009
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 1305
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Travanj 2010 at 08:55
a 425 je Fahrenheita?
meni je ovdje malo previše gotovih umaka ali to sam ja
Strong is the new skinny.
Back to Top
Deni View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 01 Studeni 2009
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 136
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Deni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Travanj 2010 at 11:53
To je kopiran tekst tako da je greška kod tih 425 stupnja mene je prvi put isto zaprepastilo, ja stavim na 280 stupnjeva i ispadne sve okay. što se tice umaka ja ih nestavim sve, ustvari ja sebi malo to prepravim po mome ukusu od volje svakome.

Jole a sir ako nemoš pronaci pa bar uvjek ima neka zamjena nemora biti baš taj.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.