Prijedlozi za "karme" |
Post Reply | Page 123 8> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Travanj 2010 at 22:36 |
|
Hej ekipa, zaželio sam se da sitno promijenimo dosadašnje "karme" koje glase ovako:
I btw. može ih biti više, ne mora biti striktno 5. -------------------- Update: Evo finalne definije:
I sve radi OK koliko vidim.. ---------------------------------- Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
š.cita upute na spravama 2.miksa shakeove 3.obara š00tku 4.testosteronator 5.moderator
eto ovo mi je prvo palo na pamet ako padne sta jos napisen ostali,ajde |
||
Ingrid-poledance
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
previše muški, treba nam nešto unisex |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
FITovci, ajde želim da prijedlozi pršte.. Di ste..
|
||
|
||
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hmm pa bilo je dosta ljudi koji su nešto prodavali npr. Davor boks stvari etc., neki su suplemente ponuđivali i otvarale su se teme pod vježbe ili neznam vec di pa možda napravitii jednu temu pod Ostalo i nek se zove Oglasi koji ce sadržavati Ponuda i Potražnja. Znaci ako neko prodaje ploce ili možda bucice, kalipere, boks rukavice, remenje, karike etc. sad koliko ce to biti aktivno neznam ali je dobra stvar da ljudi prodaju polovne ocuvane fitness i BB stvari. Možda još da bude malo više tema i diskusije di ce se razglabati di je što jeftinije od takovih stvari, jel neko ima iz inozemstva di što jeftinije i tako.
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
O cemu ti to? Ocito si fulao temu. Govorimo trenutacno o karmama na forumu, ne o prijedlozima za novi podforum i sl. Malo bolje procitaj moj prvi post.. |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
je***e ma ništa na poslu sam pa sam htjeo dati prijedlog i viš šta se desi u žurbi nisam uopce gledao title teme, ahaha je***a dešava se!!
Stašno |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Deni, ma OK je.
Thorn, kad se vec smiješ, daj nabaci neke prijedloge vezano za karme.. |
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
daj prijedlog koji |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
š. cita FAQ
2. skužio/la je da whey nije steroid 3.fitness meštar/ica 4.instruktor/ica 5.gazda (to može bit samo Zoki ) |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobar prijedlogi! što ostali kažu? |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja bih da bude nešto u stilu caksi ako može
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ah thorn, necemo i ovu temu pretvorit u grupnu igranku |
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šta, nešto kao: Chaxy cita FAQ Chaxy skužila je da whey nije steroid Chaxy fitness meštarica Chaxy instruktorica |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobro je. ja bi jos ubacija recimo pod 4.kao thorn je |
||
Post Reply | Page 123 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |